Csaknem botrányba fulladt az egyik vádlott viselkedése miatt az érdi bandaháború tárgyalása. A késelésig fajuló tömegverekedés állítólag azért tört ki, mert megerőszakolták a menyasszonyt az esküvő napján. A csaknem három évvel ezelőtt balhét egy férfi nem élte túl, halálra szúrták. Cikkünk végén mutatjuk a balhé videófelvételeit.

Harminc vádlott

A szemtanúk szerint perceken át vonultak a terembe az érdi bandaháború vádlottjai. Összesen 30-an álltak bíróság elé, ők mindannyian érintettek voltak a 2020-as tömegverekedésben. Egy enyingi családot támadtak meg egy érdi benzinkúton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egymásnak estek

A két család tagjai egész nap hergelték egymást az inerneten, végül élesbe fordult a küzdelem. Kardokkal, ásókkal és csövekkel estek egymásnak, egy ember nem élte túl a támadást. A tárgyaláson csak hárman ismerték be bűnösségüket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Rendörök fékezték meg

„Nem verekedni mentem, de belekeveredtem és egy slaggal védekeztem” – mondta a férfi a tárgyaláson. A Tények a tudósításában emlékeztetett arra, hogy a brutális leszámolást csak a rendőrök tudták megfékezni

Enyingről érkeztek a támadók

Ahogy arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, két több fős társaság brutális tömegverekedést rendezett 2020. július 30-án Érden, egy benzinkúton. A helyiek elmondása szerint több autóval jöttek fel Enyingről Érdre a felfegyverkezett bandatagok, hogy pontot tegyenek egy korábbi, rendezetlen ügyük végére.

Autós üldözés előzte meg a verekedést

A két banda összecsapása egyértelműen az M7-es autópálya felhajtójánál lévő benzinkúton teljesedett ki, azonban már korábban, néhány kilométerrel arrébb, egy másik kúton szóváltásba keveredtek. A járművekkel többször koccantak is, végül az érdi benzinkúton félreálltak.

Egy ember meghalt

A tömegverekedés során egy 50 éves férfi életét vesztette, ketten életveszélyesen, hárman súlyosan, míg heten könnyebben megsérültek. Az 50 éves férfit a kocsijában érte a szívtájéki szúrás, amelybe nem sokkal később bele is halt.

Üzlet vagy szerelem?

A szemtanúk korábban egyértelműen azt állították, hogy üzleti okok miatt történhetett meg a leszámolás, mivel az 50 éves áldozat tehetős építőipari vállalkozó volt. Később egy rokon cáfolta a, hogy üzleti vita állt volna a verekedés hátterében. A családtag szerint az enyingiek a fiát, Renátót támadták be, amiért a férfi szerelmi kapcsolatban állt az egyik támadó nejével. Szerinte az enyingiek a szerelmi kérdés miatt jöttek fel Érdre.

Esküvő miatt robbant ki a balhé

Több mint egy éve házasodott össze egy enyingi lánnyal egy érdi férfi. A házasság költségeit fele-fele arányban tervezték elosztani, a teljes költség 6 millió forint lett volna. Ugyanakkor a házasság megromlott és véget ért. Nyolc hónapnyi házasságot követően az asszony hazaszökött, mert állítása szerint a férje bántalmazta, megverte.

Megerőszakolták a menyasszonyt?

A bíróságon kiderült: a késelésig fajuló tömegverekedés azért tört ki, mert megerőszakolták a menyasszonyt az esküvő napján, a két érintett család pedig egymástól követelte a meghiúsult esküvőre költött milliókat az érdi benzinkúton. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mutatjuk az érdi összecsapásról készült videót

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Police.hu