Meghalt a kórházban az a 26 éves nő, akinek az autójára menet közben dőlt rá egy fa Mosonmagyaróvárnál. A durva baleset még a múlt héten történt, a nő életéért azóta küzdöttek. Családja teljesen összetört, ugyanis másfél éven belül ugyanis két lányukat is autóbalesetben veszítették el.

Rácsapódott a fatörzs

Megismétlődött a tragédia Mosonmagyaróvárnál: hónapokon belül ugyanúgy veszítette el két lányát a család. A múlt hétfői viharban egy több méteres kidőlt fa törzse csapódott egy autósra. A fiatal nő életét a NAV szolgálatban lévő munkatársai próbálták megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

NAV-osok próbáltak segíteni rajta

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy a győri pénzügyőrök az 1-es főúton ellenőriztek, amikor a baleset történt és azonnal a súlyosan sérült fiatal nő segítségére siettek. A három egyenruhás azonnali útlezárással biztosította a helyszínt a mentők és a tűzoltók számára az autóút Győr-Moson-Sopron vármegyei szakaszán. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kibontotta az autó tetejét

Az egyik pénzügyőr kézzel hajtogatta ki a roncsolt autó tetejét, majd az eszméletlenül fekvő nő biztonsági övét is kicsatolta, kollégája pedig kábeleket vágott át a gyorsabb mentés érdekében.

Megmentették a sérültet

A roncson benyúlva az egyik pénzügyőr az ájult, vérző arcú és egyenetlenül lélegző nő fejét szakszerűen rögzítette, miközben a mentőszolgálattal telefonon tartották a kapcsolatot.

Életmentés után kórházba szállítás

Perceken belül megérkeztek a tűzoltók és a mentők is, így közös erővel folytatták az életmentést. A fiatal sofőrt az újraélesztés után eszméletlenül, de stabil állapotban szállították kórházba.

Ő sem élte túl

Sajnos, a 26 éves nő szervezete a gondos orvosi ápolás ellenére is feladta a küzdelmet, végül belehalt sérüléseibe. Család teljesen összetört, ugyanis másfél év alatt a második gyermeküket vesztették el közlekedési baleset következtében.

Kamionnal ütközött

Tények arról számolt be tudósításában, hogy a nő testvére egy kamionnal ütközött 2021 decemberében. A sofőr a jeges, havas úton megcsúszott gépkocsijával és nekiment egy kamionnak. Testvéréhez hasonlóan kórházba szállították ott vesztette életét.

Csabrendeken éltek

A család a Veszprém vármegyei Csabrendeken ért, három lányuk született, és az egész települést megrázta, ami történt velük. „Nagyon rendes család, mindenkit megdöbbentett az újabb tragédia” – nyilatkozta egy helybeli.

Elátkozták őket?

„El nem tudom képzelni, hogy történhetett meg mindez. Lehet, hogy elátkozták a családot? Nem tudjuk. Nagyon sajnáljuk őket” – tette hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció