A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint 2023. december 6-án az éjszakai órákban olyan súlyosan bántalmazta élettársát, hogy az belehalt sérüléseibe. 

Élettársi kapcsolatban éltek

A nagycsécsi férfi vagyoni viszonyai és életkörülményei rendezetlenek voltak, 2010 óta élt élettársi kapcsolatban a későbbi áldozatával. A férfinek nem volt saját ingatlana, ezért az asszony házában éltek. Jövedelme sem volt, a nő tartotta el.  Az asszony szerdán, az éjszakai órákban érkezett haza munkából, majd a felébredő férfi kiabálni kezdett vele és kérdőre vonta őt egy aznap kapott idézés kapcsán.

Ütötte-verte a nőt

A nő válaszát a férfi nem hitte el, ezért mintegy fél órán át ütötte-verte. Majd az asszony kért egy pohár vizet. Ezután a férfi és a nő lefeküdtek, ám hajnalban a férfi észlelte, hogy a mellette fekvő nő nem lélegzik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újra lefeküdt a holttest mellé

Igaz, hogy úgy látta, hogy a nő meghalt, ennek ellenére azonban újra visszafeküdt aludni. Másnap a megszokott napi rutin szerint végezte dolgát, délután pedig ismét lefeküdt a sértett holtteste mellé.

Elfogták a rendőrök

A férfit a délutáni órákban fogták el a rendőrök, miután üzenetváltások és telefonhívások alapján több ismerős is attól tartott, hogy a nővel valami történhetett. Vasárnap a Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását. A végzés nem végleges.

Összevesztek

2023. szeptember 15-én dél körüli egy pár az egyik rokonuk Olaszliszkán lévő házában volt, amikor a nő elment a háztól, mert összeveszett az élettársával. A feldühödött férfi a nő után szaladt.

Az utcán kezdte el verni

Majd, amikor az utcán utolérte, a földre lökte, a fejét megrúgta, megütötte és megtaposta. A hajánál fogva a földön kezdte húzni a nőt, miközben a fejét valamint a felső testét folyamatosan rugdosta, ütötte és taposta.

A buszsofőr mentette meg a nőt

A bántalmazásnak végül egy arra közlekedő menetrend szerinti buszjárat sofőrje vetett véget, aki a járművel megállt és a cselekmény abbahagyására szólította fel a férfit. 

Megúszhatja pénzbüntetéssel 

A vádlott fenti kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást, riadalmat keltsen. Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció