Szabályosan közlekedett az Audi Budapesten a 8. kerületben, de a nedves villamos síneken megcsúszhatott és frontálisan nekicsapódott egy taxinak. A baleset után kimaradtak a villamosok, ezért sok embert érintett a baleset. A meglepő azonban az, hogy az ütközés után mindkét sofőr sérülés nélkül kiszállt a kocsiból. Ezek szerint kiválóan működött az Audi és a Toyota biztonsági rendszere.

Megtörtént a baj

Szerencsés kimenetelű baleset történt szombat késődélután a 8. kerületi Fiumei úton, a Salgótarjáni utcánál. Egy Audi A4 kombi két utassal haladt a Baross tér felől az Orczy tér irányába, aztán megtörtént a baj. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megcsúszott az Audi

A Salgótarjáni utcánál elképzelhető, hogy az Audi megcsúszott az úttesten keresztben húzódó villamossíneken, mindenesetre átcsúszott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a Kőbányai út felől egy hibrid Toyota Prius taxi érkezett. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Csúnyán összement a két autó

Frontális karambol

A két autó frontálisan egymásnak ütközött, amitől a taxiban azonnal kirobbantak a légzsákok, az Audiból pedig minden létező folyadék az útra folyt. 

Összeroncsolódott motorháztetők

Senki sem sérült meg

A taxiban szerencsére csak a sofőr ült, utast nem szállított, de sem ő, sem az Audiban ülő két férfi nem sérült meg, mindhárman ki tudtak szállni saját erejükből. Jól működött az Audi és a Toyota biztonsági rendszere.

Riasztották a tűzoltókat is

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, akik elvégezték a karambolos járművek áramtalanítását, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Az arra közlekedő villamosok forgalmát a baleset nem érintette, rendben közlekedtek a helyszínelés ideje alatt is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: Antal Autómentés