Egy gyalogos vesztette életét.

Nem ismertek a baleset körülményei

Egy személyautó vezetője közlekedett 2020. december 9-én 17 óra 18 perckor a 611-es utat Kaposszekcsővel összekötő úton Dombóvár- Szőlőhegy irányába, amikor ismeretlen körülmények között elsodort egy az úttesten haladó gyalogost. 

Már nem tudták megmenteni a férfi életét

A férfi életét a mentők már nem tudták megmenteni, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset helyszínelése folyamatban van. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.

November elején Budapesten gázoltak halálra valakit

Mint ahogyan azt a KékVillogó is megírta durva gázolás történt a 12. kerületben még november elején: a 44 éves férfi megállás nélkül hajtott tovább autójával, miután a Hegyvidéken elütött egy idős nőt.

Egy autó utasa hívta a rendőröket

Egy autós és utasa volt szemtanúja annak a balesetnek, ami október 29-én történt a 12. kerületben.

A zebrán ütötték el a gyalogost

A rendőrséget az utas értesítette a kora esti órákban, aki a bejelentésében elmondta, hogy az Eötvös úton vette észre, hogy egy szemből érkező autós a kijelölt gyalogosátkelőhelyen elütött egy gyalogost, majd megállás nélkül elhajtott.

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba

A baleset helyszínéről a mentők a 79 éves gyalogost súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Először tagadott, majd elismerte

A férfi kihallgatása során azt állította a rendőröknek, hogy nem vette észre, hogy elütötte a gyalogost, azonban a kamerafelvételeket látva elismerte felelősségét a baleset okozásáért. 

A tragédiáról felvétel is készült

Kiemelt kép: Illusztráció