Idén vette el szerelmét feleségülaz a 37 éves férfi, akit hétfő reggel halálra gázolt egy legyen kisteherautó Rakamazon. Gábor az egyik mádi szálloda igazgatója volt, ismerősei, barátai és családtagjai is gyászolják a fiatal férfit. 

Halálos gázolás 

Halálra gázolt egy lengyel kisteherautó egy 37 éves férfit Rakamazon. Gábor a szemközti boltba szeretett volna eljutni, de az út szélén, sok esetben a kerékpáros- és gyalogosforgalmat akadályozó, hatalmas tehergépkocsik kerülgetésével lehet csak megközelíteni az úttestet.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Forgalmas útszakasz 

Reggelente valóságos akadálypálya a helyszín, igazi túlélő feladat az úttest egyik oldaláról a másikra átjutni, hiszen iszonyú nagy a forgalom. A sok kávézni vágyó kamionvezető sok esetben szabálytalan parkolása pedig még jobban nehezíti az átkelést.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Életveszélyes környék 

„Életveszélyes az a környék, zebra nincs, az önkormányzatnak hiába jeleznek, senki nem tesz semmit” – mondja sommásan egy idős nő, aki ott lakik, ahol a szörnyű tragédia történt.

A teherautó alá került 

Gábor egy ilyen, az út szélén álló kamion elől lépett ki, amikor a Nyíregyháza irányába közlekedő lengyel kistehergépkocsi elütötte. A gépkocsi sebessége nem volt nagy, de a 37 éves férfi olyan rosszul esett, hogy a gépkocsi alá került – írja a frissmédia.hu

A kórházban meghalt 

A mentőknek közel két óra alatt sikerült a férfit stabilizálni, majd mentőhelikopterrel szállították Nyíregyházára. Azonban a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követően meghalt.

Szállodaigazgatóként dolgozott

A 37 éves B. Gábor, a mádi Botrytis Hotel vezetője volt. A turisztikai szakember előtte az  Avalon Resort & SPA-ban dolgozott. Idén vette el szerelmét feleségül. Özvegye közösségi oldalát elárasztották a részvétnyilvánítások, ismerősök és a barátok is búcsúznak Gábortól.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció