Halálra gázolt egy embert a vonat Vácnál. A baleset az egyik vasúti átjáróban történt. Késnek a vonatok.

Halálos gázolás

Halálra gázolt egy embert a Szobról a Nyugati pályaudvarra tartó személyvonat Verőce és Vác között szerdán. A baleset Vácon, a Kodály Zoltán úti vasúti átjáróban történt.- közölte a Mávinform.

Késnek a vonatok

A Budapest-Szob között közlekedő vonatok menetideje meghosszabbodik.  A helyszínelés ideje alatt Verőce és Vác között csak az egyik vágányon közlekedhetnek a vonatok – közölte a Mávinform.

Megnyitották a vágányokat

Nemsokkal 20 óra után a MÁV megnyitotta mindkét vágányát, így újra mennek a vonatok, de jelentős késésekre kell számítani még az este folyamán.

A nemzetközi vonatok sem tudnak közlekedni

A személyvonat mögött várakozik a 279-es számú Metropolitan nemzetközi EC vonat, amely visszaindul Verőcére és a másik vágányon folytatja útját Budapestre.

Dunakeszinél gázolt a vonat

Október 30-án Dunakeszin, a Gyártelep vasútállomásnál gázolt halálra a vonat egy embert. A Facebookon egy helyi nő azt írja, hogy 15 éves lánya a peronról nézte végig, ahogyan átsétál egy ember a síneken és éppen akkor érkezett a vonat.

Tilos a gyalogos közlekedés

A szemtanúk akkor azt írták a közösségi oldalon, hogy a vonat már félig bent volt az állomáson, amikor a gyalogos kilépett elé. A baleset helyszínén tilos a gyalogos közlekedés.

Közúti baleset is történt Vácnál

Frontálisan karambolozott két személyautó szerda este a Vác és Rád közötti úton. A balesethez Vácról érkeztek ki a hivatásos és az önkéntes tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az Üvegtigrisnél útzár van

Fának ütközött egy személyautó szerda este Pest megyében, a Tinnye és Piliscsaba közötti úton. Az Üvegtigris büfé környékén teljes útzár van.

Kiemelt kép: egy korábbi vonatbaleset felvétele