Halálos vonatgázolás történt Veszprém vármegyében, Vaszar és Pápa között. A Győrből 17:11-kor Kaposvárra indult Helikon InterRégió elütött egy embert. Az esti órákban, a helyszínelés végéig a Győr–Celldömölk vonalon meghosszabbodik a menetidő.

Halálos gázolás

Halálos vonatgázolás történt Veszprém vármegyében, Vaszar és Pápa között. A Győrből 17:11-kor Kaposvárra indult Helikon InterRégió elütött egy embert. Az esti órákban, a helyszínelés végéig a Győr–Celldömölk vonalon meghosszabbodik az eljutási idő, mely érinti a Helikon InterRégió vonatok utasait is, adta hírül a Mávinform. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

„Agyrém”

„Ezekre a gázolásokra meg balesetekre ki kellene találni valamit, mert agyrém, hogy fél napra leáll miattuk a közlekedés” – írta egy elkeseredett hozzászóló az újabb tragédia kapcsán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szörnyű balesetek

A Kékvillogó.hu számolt be arról a közelmúltban, hogy két szörnyű baleset is történt rövid időn belül a vasúton: előbb egy Vácra tartó vonat sodort el egy embert Vicziántelep megállóhely közelében, majd a Szobról a Nyugati pályaudvarra közlekedő szerelvény gázolt el valakit Dunakeszi és Rákospalota-Újpest között.

Elsodort egy embert a váci vonat

A Nyugati pályaudvarról Vácra elindult S71-es vonat (2538) elsodort egy embert Vicziántelep megállóhely közelében. A helyszínelés ideje alatt szünetelt a forgalom Veresegyház és Őrbottyán között. A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon hosszabb eljutási időre kellett számítaniuk az arra utazóknak. 

Gázolás Dunakeszi és Rákospalota-Újpest között

Ugyanezen az estén, a Szobról a Nyugati pályaudvarra tartó, Dunakeszi állomásról 23:03-kor továbbindult S70-es vonat elgázolt egy embert Dunakeszi és Rákospalota-Újpest között. A helyszínelés végéig csak egy vágányon haladtak a vonatok.

„Gondoskodjanak rólunk”

„Remek, hogy lassan éjfél és Dunakeszi – Újpest között áll a vonat baleset miatt. A MÁV gondoskodjon legalább buszról vagy taxiról, hogy az emberek haza jussanak!” – írta egy elkeseredett utas a helyszínről a Mávinform Facebook-oldalán.  

Halálos gázolás Üllőn is

A BudaPestkörnyéke.hu korábbi beszámolója szerint több szemtanúja volt annak a tragikus esetnek, amely az üllői vonatállomáson történt: az arra közlekedő vonat halálra gázolt egy helyi férfit. Az üllőiek azt mondták, biztosan öngyilkosság történt, ugyanis a férfi önszántából feküdt a sínekre.

Szemtanúk is voltak

Mivel az eset fényes nappal történt, így több szemtanú is volt. Elmondták, hogy a férfi egészen egyszerűen fogta, lesétált a sínekre, és lefeküdt, pontosan azelőtt, hogy a tehervonat berobogott volna az állomásra.

Nem lehetett rajta segíteni

A férfin nem lehetett segíteni: mivel az utolsó másodpercben került a közelgő szerelvény alá, így a vonatnak már esélye sem volt megállni, sem a körülötte állóknak segíteni. Az egész szörnyűség pillanatok alatt lezajlott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció