Halálos baleset történt szerdán este a Pest vármegyei Csemő községben: elgázoltak egy 51 éves, kerékpárját toló férfit.  

Elütötte a kerékpárost

Egy személyautó közlekedett a Pest vármegyei Csemő községben, a Petőfi Sándor utcában március 1-én este fél 7 körül, amikor elütött egy vele azonos irányban, az út szélén kerékpárját toló férfit. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínen életét vesztette

Az 51 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés nyomán, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcákban lehet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Vizsgálják az okokat

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják a baleset körülményeit – adta hírül a police.hu.

Gázolás Csepelen

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy súlyos baleset történt kedden kora délután a csepeli piacnál, ahol egy középkorú nőt gázolt el egy figyelmetlen autós.

Súlyos sérüléseket szenvedett

Az elgázolt nő sérülései súlyosak voltak, egy férfi stabil oldalfekvésbe helyezte, és a helyszínről származó információk szerint vigyázott rá a mentők megérkezéséig. A mentősök a helyszínen folytatták a sérült ellátását.

Nem fért el az autós

A Csepel Info egyik olvasójának elmondása szerint egy, a templom felől érkező teherautó próbált manőverezni, mert nem fért el.

Tolatás közben gázolták el

A hölgy ezt nézte, miközben egy tehergépkocsi, vélhetően a sofőr figyelmetlensége miatt tolatás közben elgázolta.

Gázolás a repülőtéri igazgatóság közelében

Szintén a Budapestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy újabb gázolás történt Budapesten, ezúttal a Ferihegyi repülőtérre vezető útnál. Egy autó eddig ismeretlen körülmények között elütött egy férfit a repülőtéri igazgatóság közelében. 

Harc a gyalogos életéért

A helyszínre azonnal mentőket riasztottak, és megkezdődött a harc az elgázolt gyalogos életéért. A férfit végül kórházba szállították. A Kékvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a gázolás helyszíne. Fotó: police.hu