Négy személyautó ütközött össze a 81-es főút 15-ös kilométerénél, Sárkeresztes és Söréd között, a magyaralmási elágazás közelében. Egy ember a helyszínen életét vesztette.

Négy jármű ütközött

Közúti közlekedési baleset történt szombaton 17 óra 45 perckor a 81-es számú főút 15-ös kilométerénél, ahol eddig tisztázatlan okok miatt négy gépjármű ütközött össze. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Feszítővágóval dolgoznak

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki az egyik járműből. A helyszínre időközben a mentők is kiérkeztek – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljes útlezárás

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a baleset helyszínét Fehérvárcsurgó, illetve Bodajk felé kerülhetik el a gépjárművezetők.

Egy halott, három sérült

A baleset helyszínére több mentőegységet is riasztottak. A balesetben három személy is könnyebb sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították.  Egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy állapotán már a kiérkező mentők nem tudtak segíteni, a helyszínen életét vesztette.

Rossz az út, gyorsak az autósok

„Mikor lesz már végre ez az út megcsinálva? Hány embernek kell meghalni még? Nem értem, ez egy nagyon rossz, forgalmas út” – írta egy hozzászóló a Facebookon a baleset hírére reagálva.

“Az eszetlenség okozza a baleseteket”

„Lehet, hogy az út is rossz, de nem ez a fő probléma! Az embereken múlik minden, figyelem, fegyelem és türelem kell. A baleseteket mindig az emberi eszetlenség okozza!” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Frontális ütközés Tiszavasváriban

Frontálisan ütközött össze szombaton délután két személyautó a 36-os főút 15-ös kilométere közelében, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszavasvári térségében, a Polgár felé vezető szakaszon.

Két sérült

A tiszavasvári önkormányzati tűzoltók feszítővágóval egy embert kiszabadítottak, majd a mentőkkel közösen kiemeltek az egyik járműből. A későbbi információk szerint még egy sérültet elláttak. A két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból ütközött egymással.

Óvatosan vezessenek!

A helyszínre riasztották a hajdúnánási hivatásos tűzoltókat is. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki. A baleset helyszínén teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrség továbbra is arra kéri a közlekedőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében mindig az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően vezessenek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció