Két férfi ellen adott ki elfogatóparancsot a pünkösd vasárnap Kispesten történt bántalmazás miatt a 19. Kerületi Rendőrkapitányság.

Brutális bántalmazás

A történtekről itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk, mint megírtuk saját szomszédai vertek ájultra egy hétgyermekes családanyát pünkösd vasárnap Budapesten. A brutális támadás során azonban nem csak az édesanyát, hanem a lányát és a férjét is bántalmazták. A család tagjainak annyi volt a bűne, hogy átmentek szólni a szomszédoknak a hangos zene miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide katt!intva éred el

Többnapos keresztelőt tartottak

Ahogyan arról portálunk is hírt adott a szomszédoknál hatalmas tömeg gyűlt össze, többnapos keresztelőt tartottak. A bulin nagyon hangosan szólt a zene, ez kezdte el a másik családot zavarni, akik pihenni szerettek volna. Úgy tudni a rendőrségre több bejelentés is érkezett a környékről, de nem történt semmi, így végül a szomszéd nő egyetemista lánya úgy döntött átmegy és megkéri a társaságot, hogy vegyék halkabbra a zenét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Brutális támadás: saját szomszédai verték ájultra a hétgyermekes édesanyát pünkösdkor – megrázó videó

Gondolkodás nélkül ütni kezdtek

A szomszédok azonban gyakorlatilag gondolkodás nélkül nekiestek a fiatal lánynak és ütni kezdték. A lány segítségére sietett az édesanyja, akit szintén brutálisan bántalmaztak, annyira, hogy a hétgyermekes édesanya el is ájult. Végül az apa is átrohant, hogy megvédje a családját, ám ő sem kerülhette el az ütéseket.

Az apát is megtámadták

A férfi a borzalmak után arról is beszélt a Tények műsorában, hogy nemrégiben volt egy szemműtétje, emiatt az ütések hatására beszakadt a retinája, így majdnem meg is vakult.

Végül jöttek a rendőrök

A támadás követően végül csak megjelentek a rendőrök, három mikrobusznyi, állig felfegyverkezett zsaru érkezett a helyszínre, hogy megfékezzék a feldühödött csapatot. Az eset után a megtámadott családtagokat kórházba szállították, az édesanyát, akinek agyrázkódása lett, bent is tartották.

Itt a rendőrség közleménye

Az ügy kapcsán most a rendőrség kiadott egy közleményt, melyben azt írják, hogy a hangos zene miatt több bejelentés érkezett a kapitányságra, a kerületi rendőrök pedig visszatérően ellenőrizték az utcát, kétszer figyelmeztették az ünneplő családot, végül csendháborítás miatt szabálysértési eljárást indítottak. Ezt követően viszont 20 óra 25 perckor ugyanerről a címről bántalmazást jelentettek be. Mint a közleményben írják a percek alatt helyszínre érkező rendőröket arról tájékoztatták, hogy az ünneplő társasággal egy környéken lakó család tagjai szóváltásba kerültek, akik közül két nőt és egy férfit többször megütöttek és megrúgtak, az egyik asszony az eszméletét is elvesztette.

74 ember igazoltattak

A rendőrök a helyszínen 74 embert igazoltattak, és intézkedtek a bántalmazott középkorú házaspár és lányuk orvosi ellátására (akik a rendelkezésre álló adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedtek). A 19. Kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet gyanúja miatt indított eljárást, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Hajtóvadászat

Azonosították a feltételezett elkövetőket, mivel azonban a két férfit lakcímükön és vélhető tartózkodási helyeiken nem találták, hajtóvadászatot indítottak utánuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide katt!intva éred el

Őt keresik most a rendőrök:

Ő pedig a másik:

Kiemelt kép: Tények videorészlet