Még az alsónadrágjából is kábítószergyanús anyag került elő annak a férfinak, akit a budapesti rendőrök egy szabadnapos kollégájuk segítségével fogtak el Zuglóban.

Így szúrták ki a zsaruk

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának járőrei egy szabálytalanul közlekedő autósra figyeltek fel 2022. június 12-én 21 óra körül Budapest 8. kerületében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több kerületen át követték

A sofőr nem használt irányjelzőt a sávváltás során, amivel fékezésre kényszerített egy másik autóst. A rendőrök több kerületen át követték, mivel a férfi a többszöri felszólítás ellenére sem állt meg.

FRISS!

Hatvani diáktragédia: megszólalt a gyászoló édesanya, Máté nevetett, amikor utoljára találkoztak

Kugrott és futni kezdett

Egy 14. kerületi utcába érve a kocsi lassítani kezdett, majd mielőtt megállt volna, a sofőr a járműből kiugrott, és futni kezdett az őt követő járőrök elől. A menekülés kimerítőnek bizonyult; a férfi egy kuka mögé bújva próbált meg elrejtőzni, sikertelenül, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Utoltérték

Elfogásában a Készenléti Rendőrség állományában dolgozó szabadnapos rendőr, Magyar Zoltán r. törzsőrmester nyújtott segítséget, aki a 31 éves férfit elsőként utolérte és az intézkedő járőröknek átadta.

Még az alsónadrágjában is drog volt

A ruházatátvizsgálás során a férfi zsebeiből négy darab alufóliába csomagolt növényi törmelék került elő. A sofőr ekkor már azt is bevallotta, hogy fél órával korábban egy adag füvet elfogyasztott, egy további csomagot pedig az alsónadrágjába rejtett.

Előállították

A 14. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei a férfitól 3,7 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra. ​

Ez is érdekelhet:

A legnagyobb titokban temették el VV Krisztiánt – Itt helyezték végső nyugalomra, megszólalt a megtört édesanyja

Folyik a nyomozás

Az általa elkövetett közlekedési szabálysértések miatt szabálysértési eljárást indítottak, valamint járművezetés bódult állapotban vétség és kábítószer birtoklása vétség miatt folyik nyomozás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció