Megérezte testvére és párja halálát a szentlőrinci baleset áldozatait gyászoló Gyöngyi. A fiatal nő éppen éjszakai műszakban dolgozott egy dohánygyárban, amikor a tragédia megtörtént a 6-os főúton. A balesetben hárman haltak meg.

Testvére és kedvese is meghalt

Egy baranyai nő egyszerre veszített el két férfit, akit talán a legjobban szeretett az életben. A testvére és a kedvese közeli barátok voltak, és együtt ültek abban az autóban, ami a 6-os főúton, Szentlőrinc közelében összeütközött egy másik személygépkocsival. A két fiatal és a másik jármű sofőrje is a helyszínen letét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megfájdult a szíve

„Éppen éjszakai műszakban dolgoztam egy dohánygyárban. Az édesapám, illetve a kedvesem anyukája mélyen aludt. Hajnali egy órakor megéreztem, hogy valami nagyon rossz dolog történt. Megfájdult a szívem, és irgalmatlan sebességgel dobogni kezdett” – elevenítette fel a tragikus éjszaka eseményeit Gyöngyi.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem értek haza a fiúk

„Felhívtam a testvéremet, Zsoltot és a páromat, Robertót, de nem vették fel a telefont. Ezután Robertó anyukája számát tárcsáztam, és mikor elértem őt, megkértem, nézze meg, ott van-e az ágyban a fivérem és a kedvesem. Sírva közölte, hogy nem találja őket” – folytatta a nő.  

Tudatosult bennük, hogy ők az áldozatok

„Az anyám aztán elmondta, hogy nála sincsenek. Ebben a pillanatban már tudatosult bennünk, hogy ők annak a karambolnak az áldozatai, amelynek híre a kései idő ellenére gyorsan bejárta a környéket” – csuklott el Gyöngyi hangja.

Nem szeretnének vádaskodni

„Egyelőre semmi pontosat nem tudhatunk a baleset körülményeiről, vádaskodni pedig nem szeretnénk! Az biztos, hogy Zsolti vezetett, mert a páromnak nem volt jogosítványa – szögezte le a gyászoló nő a Bors cikkében.

Tele volt tervekkel

Robertó tele volt tervekkel. A jelenlegi munkahelyén nem érezte jól magát, ezért állásinterjúkra készült, hogy egy megfelelőbb pénzkereseti lehetőséget találjon.

A családalapítás is szóba került

„Fél éve voltam együtt a párommal, de már a családalapításról is sokat beszélgettünk. Felmerült, hogy megkéri a kezemet, de azt mondtam, ne siessük el, mert ezzel kapcsolatban sajnos régről vannak rossz emlékeim. Biztos vagyok benne, hogy remek apjuk lett volna a gyermekeinknek, de sajnos ez már sosem válhat valóssággá” – fejezte be Gyöngyi.

Szívszaggató felvétel a helyszínről

Fotó: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft.

Tragikus baleset Szentlőrincnél

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, borzalmas baleset történt péntek hajnalban a Baranya megyei Szentlőrincnél. Két autó frontálisan ütközött, mindkét sofőr és az egyik autó utasa is meghalt.  

A sofőr nem sérült

Az ütközés olyan erejű volt, hogy az egyik autó motorja kiszakadt, és nekicsapódott egy arra haladó teherautónak. A teherautó sofőrje nem sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Forrás: Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft.