Győzike politikai karrierről álmodik, legutóbb a Fidesz kongresszusán posztolta magát befolyásos politikusokkal. A celeb életét az RTL-ben kezdő Győzike most az RTL-nek ment neki. Azt állítja, hogy le akarják járatni és a politikai karrierjét akarják idő előtt tönkretenni.

Nekiment az RTL-nek

Győzike a minap a közösségi oldalán fakadt ki arra a tévécsatornára, amelynek a hírnevét köszönheti. Az RTL-nek ment neki, mert – állítása szerint – riportot készítettek róla a megkérdezése nélkül és ez szerinte botrányos, megengedhetetlen és különben is hogy képzelik? A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyílt levelet küldött az ügyvédjének

A celeb valamilyen oknál fogva nem e-mailt vagy privát Messenger-üzenetet küldött az ügyvédjének, hanem a Facebookra posztolta ki, hogy mivel bízza meg Erdei Zoltán ügyvédet, aki vélhetően jó ismerőse lehet, mert Győzike tegezi a jogászt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ügyvédi felszólítás

Győzi így fogalmaz: “Szia ügyvéd úr! Abban az ügyben kereslek, hogy az RTL lejárató kampányt csinál ellenem. Szeretnélek arra megkérni, hogy egy ügyvédi felszólítás keretein belül szólítsd fel őket, hogy a konkurens csatornán nem vagyok hajlandó semmilyen formában szerepelni! Pláne úgy nem, hogy engem nem kérdeznek meg erről” – írja Győzike.

Sokkal többet kell tűrnie

A showmannak nem lesz könnyű dolga, hiszen közszereplőként nem tilthatja meg, hogy valemelyik sajtótermék vagy televízió foglalkozzon vele, írjanak róla, vagy műsort készítsenek róla. A hatályos magyar törvények szerint egy közszereplőnek sokkal többet kell eltűrnie, mint másoknak. Furcsa, hogy pont az a Győzike szeretné az RTL-es szerepléseit letiltani, aki pont ennek a csatornának köszönheti, hogy ismert ember lett.

Jelentettek Győzikének

Győzike így folytatja a kiborulását: “A faluban járkált a Fókusz című műsor riportere egy stábbal bementek a kocsmába, ahol nagyon okos embereket kérdezték arról, hogy mi a véleményük rólam. Ott ahol normálisan nyilatkoztak róla pl. a vegyesboltban, ott azt nem is rögzítették.” – állítja Győzike, aki jól informáltnak tűnik, vélhetően a forgatás minden apró részletét jelentették neki.

Politikai karrier

A fideszes politikai babérokra hajtó 49 éves Győzike így folytatja: “Mindenáron le akarnak járatni, az én politikai karrieremet akarják idő előtt tönkretenni, és az 15 ével ezelőtt adócsalási ügyemben érdeklődőnek a faluban, hogy mit szólnak ahhoz, milyen ember vagyok, milyen az emberekkel a kapcsolatom. Mit szólnak ahhoz, hogy Fradista lettem és Fradi meccsre járok? Nem értem hogy ezt miért kell csinálni a konkurens csatornának? Vagyis értem! Mert már nem náluk vagyok és nem náluk növelem a nézettséget hanem a TV kettőnél.” – írja ügyvédjének Győzike.

Győzike Show

Győzikéről nem az RTL Fókusz című műsora forgatott, hanem a Házon kívülben készítettek róla riportot, ezt kedd este, a Híradó után adja le a csatorna. Győzi a Romantic együttesben tűnt fel, amelyet az életrajza szerint az édesapja pénzén alapított, az RTL-es nagy durranása a Győzie Show 2005-ben indult. Pár év elteltével a formátum kifulladt, Győzike pedig eltűnt. 2012-ben a TV2 Édes élet című reality sorozatában tért vissza a képernyőre.

Adócsalás után belépett a Fideszbe

2013. október 2-án adócsalásért felfüggesztve 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte Gáspár Győzőt a Balassagyarmati Törvényszék. 2022 március 28-án belépett a Fideszbe, azóta szívesen posztolja magát vezető kormánypárti politikusokkal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Győzike a Fideszben

Forrás: Facebook/Gáspár Győző

Itt van Győzi posztja:

Kiemelt kép: Győzike – Kékvillogó-montázs