Drámai karambol történt vasárnap estefelé Dunakeszin. Egy pocsék műszaki állapotban lévő Daewoo fékezés nélkül rohant egy fának, a sofőr azonnal meghalt. Úgy tudjuk az autót vezető férfi rosszul lett a baleset előtti másodpercekben.

Tragédia Dunakeszin

Vasárnap délután tragikus baleset történt Dunakeszi déli részén, a Pálya utcán az Alagi Lóversenypálya magasságában. Egy Daewoo Tacuma megrakott utánfutót húzva haladt az M0-s autóút felől Dunakeszi központja felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Dráma az úton

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fának csapódott

A Daewoo lement az úttestről, majd fékezés nélkül egy beton villanyoszlopnak ütközött, amely kidőlt. Ezután az árokban megpördült és jobb oldalával egy öles fa törzsének csapódott, olyan erővel, hogy a fa bedőlt az árokba. 

Azonnal meghalt a sofőr

Az utánfutón szállított fém- és faanyag lerepült és szintén az árokban landolt. A középkorú férfi sofőr vélhetően nem használta a biztonsági övét és a helyszínen életét vesztette. 

Dolgoznak a helyszínelők

Rosszul lett vezetés közben

Elképzelhető, hogy a férfi vezetés közben rosszul lett, erre utalhat például, hogy nem fékezett, sőt a fa kidöntése azt is mutathatja, hogy a Daewoo az oszlopnak ütközés után nem lassult, azaz esetleg a sofőr lába a gázpedálon maradhatott, mert már nem volt eszméleténél. 

Helyszínelő sátorra is szükség volt

Pocsék műszaki állapotban volt az autó

Az is tény, hogy az autó először a jobb oldali padkára hajtott, onnan sodródott a bal oldalra, illetve az is, hogy a Daewoo nem volt valami fényes műszaki állapotban: nem egységes, hanem különböző gumik voltak rajta, illetve a bal hátsó ajtó ablaka helyett egy fólia volt felszerelve.

Brutális erejű volt az ütközés

Több órás útzár

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a roncsot. A Pálya utca érintett szakaszát a helyszínelés és a halottszemle idejére, több órára teljesen lezárták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: Kékvillogó.hu/G.K