Éveken keresztül készített kiskorú rokonairól felnőtt tartalom jellegű felvételeket egy 32 éves férfi. A gyomorforgató felvételeket meg is osztotta a darkweben. A férfi elfogásáról készült videót cikkünk végén tudod megnézni.

Külföldről jött a jelzés

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közleménye szerint nemzetközi jelzés alapján indított nyomozást az NNI. Egy magyar felhasználóról értesítették őket, aki gyermekek nemi kizsákmányolását ábrázoló felvételeket osztott meg a darkweben, egy pedofil fórumon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Testvére gyerekeit fotózta

A kibernyomozók elemezték a képsorokat, majd rövid idő alatt eljutottak ahhoz a férfihoz, aki a gyanú szerint azokat testvére 7 éves gyermekéről készítette. A nyomozás során az is kiderült, hogy a férfi másik két kiskorú családtagjáról is hasonló tartalmú felvételeket készített. Ezeket évekig gyűjtögette és feltehetően többször osztotta meg a darkweben.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Házkutatást tartottak

A lakásában tartott kutatás során a rendőrök számítástechnikai eszközöket és adathordozókat foglaltak le, amelyeken több ezer, kisgyermekekről készített nemi jellegű felvételt találtak. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy ezek hogyan kerülhettek a 32 éves férfihoz, illetve, hogy azokat ki és mikor töltötte fel a darkwebre.

Letartóztatták a férfit

A budapesti gyanúsítottat másfél héttel ezelőtt fogták el, majd előállítását követően kiskorúakról készített mocskos felvételek és nemi erőszak bűntett miatt hallgatták ki. Az őrizetbe vett férfit azóta le is tartóztatták. 

Intézkedett a gyámhatóság

A nyomozó hatóság értesítette az esetről a gyámhatóságot, azonban gyerekek családjaikból történő kiemelésére nem volt szükség. Biztonságban vannak a szüleiknél.

Fontos felhívás!

Nagyon fontos, hogy ha valaki ilyen jellegű bűncselekményt észlel, akkor azonnal értesítse a rendőrséget vagy akár a családvédelmi, illetve segélyszolgálatokat, hogy a gyermekek szexuális kihasználása ne maradhasson rejtve. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A férfi elfogásáról készült videó

Kiemelt kép: az elfogott férfi – Forrás: police.hu