Szombat hajnali egykor érkezett egy telefonhívás a rendőrségre, miszerint egy középkorú nő holtan fekszik egy Nyíregyháza Guszev-lakótelepi házban. Mint kiderült, a nőt olyan súlyosan megverték, hogy belehalt a sérüléseibe.

Elfogták az elkövetőt

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy, a nyíregyházi Huszár-telepen történt bűncselekménnyel összefüggésben. A feltételezett elkövetőt elfogták és őrizetbe vették.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az élettárs végezhetett vele

Az áldozat egy 39 éves hölgy, aki az élettársával lakott az egyik lakásban – a szomszédok úgy tudják, hogy a férfi a feltételezett elkövető.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sokáig helyszíneltek

Szombaton hajnalban, három óra körül négy rendőrautó érkezett a telepre. A helyszínelők kora délután távoztak, egy rendőrautó azonban ott maradt járőrözni. 

Közösen nevelték az unokákat

A szomszédokat nagyon megrázta az eset. Állításuk szerint az asszony az ötven év körüli párjával élt együtt, s közösen nevelték a férfi korábbi házasságából született gyerekeit, és az unokáit.

Semmit sem hallottak

Az egyik gyerek jelentette be a gyilkosságot hajnali egy és két óra körül. A lakók azt mondták, ők semmit sem hallottak, de hozzátették: pár napja már sem a nőt, sem a férfit nem látták.

Kézenfogva sétálgattak

Egy másik szomszéd korábban gyakran látta a párt kézen fogva sétálni, mint mondta, fel sem merült benne, hogy bármilyen gond lehet közöttük. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció