Emberölés bűntette miatt állítja bíróság elé a Fővárosi Főügyészség azt a kétgyermekes anyát, aki tavaly áprilisban halálra késelte az arab származású volt élettársát Budapesten, a 13. kerületi Danubius utcai társasházban. A nő ikergyermekei is a lakásban tartózkodtak, amikor a szörnyűséget elkövette.

Közös életet tervezett

A 35 éves nő élettársi kapcsolatban élt az arab férfivel, aki egy külön lakást is fenntartott magának. A nőnek kétévesek voltak az előző párkapcsolatbából származó ikrei, akik időnként nála tartózkodtak. Az arab férfi szeretett volna a nővel végleg közös háztartásban, a gyermekekkel együtt, családként élni, és ebbe kezdetben a fiatal anyuka is beleegyezett.

Elzárta a gyerekeitől a férfit

Később azonban már elzárkózott az együttéléstől, és azt sem engedte meg a férfinak, hogy amikor a gyermekei nála alszanak, az ő altatásukat megelőzően hazaérkezzen. Amikor pedig a gyermekek napközben is otthon voltak, akkor a férfi napközben sem mehetett haza.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Alkoholproblémái voltak a nőnek

A pár kapcsolata részben az előbbiek miatt, részben pedig a nő italozásai miatt megromlott, majd szakítottak egymással. Az ominózus napon épp a nőnél voltak a kicsik, de az asszony ennek ellenére is lerészegedett.

Összepakolta a férfi holmijait

Este pedig zaklatott idegállapotban felhívta az élettársát, és közölte vele, hogy összepakolta a személyes holmijait, és felszólította, hogy még aznap vigye el tőle azokat. A nő ekkor is arra kérte a férfit, hogy csak este kilenc után menjen a cuccaiért, amikor a gyerekek már alszanak.

Szíven szúrta

A férfi fél órával hamarabb ment, és ezen összevesztek. A nő a konyhában magához vett egy kést, és szíven szúrta vele a férfit, aki elindult kifelé, majd az ajtón kívül összeesett. A nő a kést a mosogatóba dobta, közben szólongatta az áldozatát, hogy jöjjön be a lakásba.

Segítséget kért

Miután észlelte, hogy a férfi elvesztette az eszméletét, másokon keresztül segítséget kért, azonban a volt párja életét már a mentősök sem tudták megmenteni. Korábbi sajtóhírek szerint a gyerekek végignézhették a férfi haláltusáját.

Nem tett vallomást

Az ügyészség börtönbüntetést kért a bűnügyi felügyeletben lévő kétgyermekes nőre azzal, hogy feltételesen se bocsássák szabadlábra. A nő nem tett vallomást a nyomozati szakaszban. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán