Internetes társkeresőn csalta magához az áldozatait egy 23 éves gyáli férfi, aki az egyik kiskorú lányt még meg is erőszakolta. A tettes ugyanazzal a módszerével több lánynál is próbálkozott, de velük a személyes találkozások elmaradtak.

Pszichológus hívta a rendőröket

A borzalmas bűncselekményt egy Pest megyei gyermekjóléti szolgálat pszichológusa jelentette a rendőrségen idén márciusban, az egyenruhások pedig az ő információi mentén kezdtek el nyomozni a gyáli szexuális ragadozó után. Az azonosításához, felderítéséhez és elfogásához szükséges munka április 19-ére fejeződött be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyálon fogták el a férfit

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bevallotta, mit tett

A Pest megyei rendőrök a budapesti alkalmi szálláshelyén fogták el az egyébként Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származó, 23 éves F. Gergőt. A férfi eleinte tagadta, hogy kényszerítette volna a kislányt, azt mondta, hogy a lány nem ellenkezett, viszont a későbbi válaszai ellentmondásosak voltak, így végül beismerte a bűncselekmény elkövetését és beismerő vallomást tett.

Elfogták a rendőrök a perverz férfit

Online ismerkedett

A nyomozás adatai szerint a férfi az interneten ismerkedett meg a kiskorú lánnyal, akivel „beszívecskézték” egymást, majd beszélgetni kezdtek. Beszélgetéseik egyre sűrűsödtek, és a kommunikáció egyre bizalmasabbá vált, olyannyira, hogy meztelen képeket küldözgettek egymásnak.

Megzsarolta

A 23 éves férfi ezeket a meztelen képeket használta fel arra, hogy áldozatához még közelebb kerülhessen: megfenyegette a lányt, ha nem találkozik vele, akkor elküldi a fotókat a szüleinek.

Találkoztak

A fenyegetés végül megtette a hatását, és a lány félelmében belement a találkozóba, és március 14-én elment a megbeszélt helyre. A fiatalok Gyálon, egy kietlen, erdős területre sétáltak, ahol a 23 éves férfi – a lány folyamatos tiltakozása ellenére – megerőszakolta áldozatát.

Másoknál is próbálkozott

A rendőrség szerint a férfi ugyanezzel a módszerrel más lányoknál is próbálkozott. Kiszemeltjeivel képeket cseréltek, de személyes találkozóra nem került sor – a férfi állítása szerint.

Nyomoznak a rendőrök

A Pest megyei rendőr-főkapitányság szexuális kényszerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az azóta letartóztatott F. Gergővel szemben. A nyomozás további szélesítése, lehetséges további áldozatok felkutatása az eljárás részét képezi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Elfogás – Forrás: Police.hu