Brutális baleset történt a budapesti, 13. kerületi Béke utca – Tahi utca saroknál. A szombat délelőtti ütközésben egy Suzuki Ignis és egy Ford lett totálkáros: a vétkes Suzuki sofőrjét szirénázó mentők szállították kórházba.

Dupla záróvonalon kanyarodott

A Suzuki Ignis női vezetője a Béke úton a Gyöngyösi utca felől érkezett az autójával, amikor a dupla záróvonal ellenére balra bekanyarodott a Tahi utcába. Ez részéről nagy hiba volt, mert ekkor ütközött össze a Béke úton a Béke tér felől érkező Forddal – jelentette a BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója.

Itt történt a baleset

Dőltek a jelzőtáblák

Tudósítónk szerint mindkét autó kidöntött egy-egy, a sarkon álló jelzőtáblát, sőt a Ford az elsőbbségadás táblát még maga alá is gyűrte. Talán ez a tábla volt az, amelyik megmentette a Fordot attól, hogy a közeli patakba boruljon, hiszen az autó még éppen a Rákos patak partján állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Eltűnt a Ford eleje

Fotó: Gombkötő Krisztián

Beszorult alá a jelzőtábla

Fotó: Gombkötő Krisztián

Majdnem beborult a Ford a patakba

Fotó: Gombkötő Krisztián

Még a Suzuki kereke is kifordult

Fotó: Gombkötő Krisztián

Táblának ütközve sikerült megállnia a Suzukinak

Fotó: Gombkötő Krisztián

Mentők is érkeztek

A baleset helyszínére a mentőknek is sietniük kellett, mert a Suzuki sofőrje fejsérülést szenvedett. Őt szirénázva vitték kórházba, de a felépülését illetően biztató, hogy a nő még tudott kommunikálni az elszállítása előtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Béke úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián