Pest megyében egy gödöllői nő hívta fel a rendőrséget, miután a vasútállomáson megpillantotta a saját bevásárló táskáját két idegennél. Amikor hazaért, sokkolta a látvány: távollétében betörtek, és mindent elvittek, ami mozdítható volt.

Kiszúrta a saját banyatankját

Egy helyi nő tett feljelentést a rendőrségen április 22-én, délután, miután megtudta, hogy az otthonában megszólalt a riasztója. Az 51 éves gödöllői nő a munkahelyéről tartott hazafelé, amikor a vasútállomáson feltűnt neki, mintha két idegennél a saját banyatankját látná. Amikor hazaért minden egyértelművé vált, a távollétében betörtek hozzá, mindent felforgattak, és elvitték, ami mozdítható volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gödöllőn törtek be a nőhöz

3 óra kellett a rendőröknek

A bejelentést követően a rendőrök azonnal nyomozásba lendültek, és a hely-, és személyismeretüknek, valamint a pontos helyszíni szemlének köszönhetően 3 óra leforgása alatt eljutottak egy 35 éves domonyi férfihez. Elfogása után a kihallgatáson nemcsak ezt a betörését, hanem egy április 8-ai balhéját is elvitte.

Másik alkalommal is Gödöllőn lopott

A 35 éves férfi bevallotta, hogy április 8-án is egy gödöllői házat szemelt ki magának. Átmászott a kerítésen, két alufelnivel megpakolt egy kerekesszéket, majd kitolta, hogy még cipekednie se kelljen. Azt mondta, még egy kerékpárt is elvitt volna, de csak két keze van.

Megszólalt a riasztó

Az április 22-i betörésekor ugyan megszólalt a riasztó, de azt letépte és apró darabokra zúzta, hogy elnémítsa a készüléket. Ezt követően átkutatta a házat, és szinte minden értékes holmit összeszedett: elvitte a laptopokat, szerszámgépeket, de több palack alkoholt is ellopott.

Mindent ellopott a lakásból

Eladta volna

A rendőrség szerint a férfi el akarta adni a zsákmányát, ezt sikerült megakadályozniuk a rendőröknek, amikor beköszöntek hozzá a „Jó estét kívánok, rendőrség!” mondattal.

Lopás miatt letartóztatnák

A gödöllői rendőrség lopás bűntettének és lopás vétségének a megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a férfit, majd kezdeményezték a letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így vették őrizetbe a tolvajt

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból – Forrás: Police.hu