A vecsési férfi úgy gondolta, ha lopott rendszámot tesz az autójára, megtankolja a kocsit, majd fizetés nélkül elhajt, az teljesen rendben van és a bekamerázott városok korszakában ez a végtelenségig mehet. Rosszul gondolta, a rendőrök véget vetettek a bulinak.

Lopott rendszámok

A főváros több kerületében lopott rendszámokat 2019. november 11. és 2020. február 4. között az a férfi, aki ezeket az autóján cserélgetve járt tankolni. A töltőállomások egyikén sem fizetett; így bukott le.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

150 ezret spórolt

A feltételezett elkövető a hatósági jelzéseket minden alkalommal a saját autójával megegyező típusú és színű gépjárműről lopta el, melyekkel 11 alkalommal több mint 150 ezer forint értékben tankolt fizetés nélkül.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beismerte a lopást

A budapesti nyomozók az eljárás során azonosították O. Norbertet, akit elfogását követően egyrendbeli lopás vétség és hatrendbeli egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt hallgattak ki gyanúsítottként. A vecsési férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte.

Bíróságra kerül

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság I. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére, ha elítélik, sok évig börtönbe fog kerülni.

Gyilkosság

Benzinkúton történt ügyről alig egy hete írtunk itt a Kékvillogón. Akkor gyilkosság történt a Budapesten a 9. kerületben. Egy 19 éves fiút szúrt halálra egy 20 éves férfi. Az áldozat édesanyja összeomlott, a rokonok nagyon dühösek voltak és aznap este a közeli benzinkúton gyülekeznek.

Gyülekeznek a rokonok

Összeomlott az édesanya

Halálos késelés történt a Budapesten a 9. kerületi Telepy utcában. Az áldozat egy 19 éves fiatal férfi volt. A késelőt nem messze a gyilkosság helyszínétől, a Márton utcában fogták el a rendőrök. Amikor az egyenruhások közölték a kordonon kívül álló édesanyával, hogy a fia meghalt, összeomlott. Az édesanya a földre vetett magát és azt kiabálta: „meghalt, meghalt”.

Sok rendőr érkezett

A mentősök nyugtatták az édesanyát

A mentősök próbálták megnyugtatni és felsegíteni a hideg földről. Perceken belül több szomorú, ám annál indulatosabb rokon és barát gyűlt össze, akik vérbosszút és halálbüntetést kiabáltak. Perceken belül több, mint 50 rendőr érkezett, hogy megfékezzék az indulatokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció