A Nyugati pályaudvarról Szobra 13:08-kor elindult Z70-es vonat (2344) elsodort egy embert Dunakeszinél. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 15 óráig – csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Rákospalota-Újpest és Dunakeszi állomás között. A Budapest-Vác-Szob vonalon 20-40 perccel hosszabb menetidőkre, rövidebb szakaszon közlekedő vagy kimaradó járatokra is számítani lehet.

Budapestről Vác-Szob felé:

  • A Nyugatiból óra 8 perckor Szobra induló Z70-es vonatok Vácig a Nyugatiból óra 15 perckor induló S70-es vonatok menetrendje szerint közlekednek. Váctól várhatóan 20-30 perc késéssel haladnak tovább Szob felé.
  • A Nyugatiból óra 45-kor Vácra induló S70-es vonatok közlekednek, várhatóan 15-30 perccel nő a menetidejük.
  • A Nyugatiból óra 39-kor Szobra induló G70-es vonatok nem közlekednek.

Szob-Vác felől Budapestre:

  • A Szob és Budapest közötti Z70-es vonatok Váctól az óra 34 perckor induló S70-es vonatok menetrendje szerint közlekednek.
  • A Vácról óra 4 perckor a Nyugatiba induló S70-es vonatok közlekednek, 15-30 perccel nőhet a menetidejük.

Előfordulhatnak eltérések

A meghirdetett változásoktól eltérések előfordulhatnak. Az egyes közlekedő vonatokról további tájékoztatás a Vonatinfó térképen és a MÁV applikációban érhető el.  

Átszállítják egy másik vonatra

Dunakeszi alsón átmenetileg mindkét irányban az 1. vágányon állnak meg a vonatok. A gázolásban érintett vonat utasait várhatóan átszállítják egy másik vonatra a Katasztrófavédelem munkatársai segítségével.   A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció