Furcsa baleset történt hétfőn a fővárosban. Pesterzsébeten, egy Opel Astrát vezető fiatal férfinek vezetés közben leesett az egyik cipője, és miközben lehajolt megigazítani, elvesztette uralmát járműve felett. Az Astra egy parkoló Hondának ütközött, a Honda pedig egy fának csapódott. Beszámolónk végén mutatjuk a helyszínen készült képeket.

Cipőt igazított vezetés közben

Hétfő délelőtt a pesterzsébeti Szivacs utcából a Jókai utca Határ út felé vezető szakaszára kanyarodott egy fiatal férfi Opel Astrával. A manőver közben leesett az egyik cipője, ezt lehajolt megigazítani, ám közben elvesztette uralmát járműve felett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Letört a faág az ütközés után

Az Astra felhajtott a jobb oldali járdára, ahol egy parkoló Honda Civicnek ütközött. Az ütközés erejétől a Honda az előtte álló fának csapódott, amelyről nem sokkal később egy nagyméretű faág letört és a két autóra, illetve a villamossínekre zuhant.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kirobbantak a légzsákok

Az Opel első légzsákjai kirobbantak, a fiatalember emiatt csak könnyebben sérült meg, nem kellett kórházba szállítani. Érdekesség, hogy a balesetért részben a Honda tulajdonosa is felelős, ugyanis szabálytalan helyen parkolt, ráadásul a Google Streetview fotója szerint nem is először…

Áramtalanították az Opelt

Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak, akik áramtalanították az Opelt, majd a műszaki mentésben segédkeztek.

Nem járt a villamos

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt, bő egy órán keresztül a 2B villamos a Gubacsi út / Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között, az 52-es villamos pedig az Ősz utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között nem közlekedett. A Gubacsi út / Határ út és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között az 52-es pótló autóbusszal lehetett utazni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK