Baleset történt Budapesten, az Andrássy út-Izabella utca kereszteződésében. Egy Fiat és egy Ford rohant egymásba. A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítójának beszámolója következik.

Elnézte a lámpát

Információnk szerint a Fiad Panda hölgy sofőrje elnézte a lámpát befelé, átment a tilos jelzésen, sajnos pont jött keresztben a Ford EcoSport. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy ember megsérült

A BPK tudósítójának beszámolója szerint a Ford utasa megsérült, őt kórházba vitték. Mint közölte a Fiatban egy kutyus is utazott, de ő nem sérült meg.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Az M7-esen, Érdnél a szalagkorlátot szakította át egy autó

A baleset-info.hu információi szerint lesodródott az útról, szalagkorlátot átszakítva az út menti füves területre hajtott és felborult egy személygépkocsi szombaton délután az M7-es autópálya 18-as kilométerénél, Érd közelében.

Csak a sofőr ült az autóban

A gépkocsiban egyedül a sofőr utazott, aki önerejéből elhagyta az autót. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították, átvizsgálták, majd a kerekeire állították a járművet.

Helyszíni felvétel:

Fotó: baleset-info.hu

Pénteken a Fogarasi úton történt baleset

Mint ahogyan azt a Kékvillogó is megírta durva baleset történt Budapest 14. kerületében, a Fogarasi út – Kerepesi út kereszteződésében, ugyanis egy Nissan Micra a piroson áthajtva behajtott a csomópont közepébe, ahol nekirohant egy sötét színű Volkswagennek. A Nissan sofőrjének állítása szerint az autónak beragadt a gázpedálja, ezért történhetett a baleset.

Behajtott a kereszteződésbe

A Nissan Micra a Fogarasin, a Nagy Lajos király útja felől közelítette a csomópontot, amikor a sofőr állítása szerint a gázpedál beragadt. 

Hajtott egyenesen

A Nissan a pirosnál álló sort még ki tudta kerülni, mert szemből is piros volt, azonban a Kerepesi úton zöld jelzésen érkező, a Stadionok felé haladó kocsik elindultak, köztük egy Volkswagen is. A sötét színű autó már bent volt a kereszteződésben, amikor a Nissan oldalról belerohant és keresztbe fordította.

Befordult a Volkswagen

Fogarasi-Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Megsérült a vétkes sofőr

A balesetben a Nissan sofőrje megsérült, őt mentők szállították kórházba. A Volkswagen vezetője a helyszínen maradt, őt csak megvizsgálták.

Teljesen szétesett a Nissan eleje

Fogarasi-Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Totálkáros lett

Fogarasi-Kerepesi úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

A Diego áruháznak hajtott volna

Helyszíni tudósítónk szerint a Nissan sofőrje igencsak megijedhetett, hiszen az autóban van motorfék és kézifék is, tehát megállhatott volna a kereszteződés előtt. A sofőr egyébként kis túlzással örülhet, hogy találkozott a Volkswagennel, mert ha kikerülték volna egymást, akkor a Nissan a Diego áruházba csapódott volna bele. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Baleset az Andrássy-Izabella utca kereszteződésében – Forrás: Gombkötő Krisztián