A Szigetvári Járási Ügyészség négy férfival szemben emelt vádat, akiknek verekedését biztonsági kamera rögzítette. A vádirat szerint az egyik vádlott többszörösen büntetett előéletű.

Tavasszal csaptak össze

Az egyik vádlott 2022 márciusában szabadult börtönbüntetéséből, ami után alig három héttel Szigetváron, egy parkolóban ittas állapotban összeszólalkozott három másik férfival. Szidalmazta és verekedésre szólította fel őket.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Először az ittas férfit ütötték

A férfiak kölcsönösen szidalmazták egymást, majd ketten többször megütötték az ittas férfit, aki ettől a földre került. A negyedik férfi ekkor több alkalommal belerúgott. Az ittas férfi felállt, ő is többször megütötte a másik három vádlottat, miközben továbbra is szidalmazta őket.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Garázdaság miatt indítottak eljárást

A verekedést egy üzlet biztonsági kamerája rögzítette. A férfiakat csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével vádolja az ügyészség. A bűncselekmény büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés. A négy vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szigetvári Járásbíróság fog dönteni.

A videó a verekedésről

Tragédiába torkollott a verekedés Cegléden

Mint ahogy azt mi is megírtuk, egy ceglédi laktanya dolgozója kért két férfi verekedése miatt rendőri segítséget november 17-én délután. A percek alatt kiérkező járőrök véres ruhában és vascsővel a kezében érték tetten az 52 éves N. Józsefet, aki a gyanú szerint egy késsel megsebesítette azonoskorú férfi ismerőse kezét.

Vér borította a támadó ruháját

Az áldozat könnyű sérülést szenvedett, a támadó ruháját borító vér mennyisége azonban valami komolyabb és súlyosabb történtekre utalt.  

Holttestet találtak

A ceglédi rendőrök nyomozása után a helyszínen egy férfi holttestét találták, amit bántalmazás nyomai borítottak, sok vért vesztett, amelynek egy része a pajszerrel tetten ért N. József ruhájára kerülhetett. 

Halálra verte áldozatát

Az elsődleges vélemény szerint N. József olyan erővel ütötte 46 éves áldozatát, hogy koponyacsont sérülést, koponyaűri vérzést, agyzúzódást szenvedett. Az okozott sérülések vezettek nagy valószínűséggel halálához – írja a police.hu. 

Rövid kihallgatás

N. József kihallgatása nem nyúlt hosszúra, a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, mindössze annyit mondott: „nem emlékszek semmire”. Ehhez minden bizonnyal az alkohol és gyógyszer koktélja is hozzájárult.

Őrizetbe vették

Az 52 éves férfit őrizetbe vették, vele szemben emberölés és testi sértés a vád. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntető-eljárást indított, egyben kezdeményezték a férfi letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.