Megtetszett a nőnek egy másik nő napszemüvege, és megpróbálta letépni róla. Úgy gondolta, hogy a Westend közelében ezt is lehet. Szerencsére gyorsan érkeztek a rendőrök. Közben egy vonat elütött egy embert, máshol pedig egy 15 éves kislányt keresnek. Rendőrségi hírek Pünkösd hétfőn.

Megtetszett neki a napszemüveg

A gyanú szerint egy nő május 31-én, 8 óra után néhány perccel Budapest 13. kerületében, a Hollán Ernő utcában megtámadott egy arra sétáló hölgyet, akinek a napszemüvegét akarta erőszakkal elvenni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A haját tépte

Rövid dulakodás után a támadó otthagyta kiszemelt áldozatát, és egy másik járókelőhöz lépett. Ennek a nőnek a haját húzta, megpróbálta a telefonját és tárcáját kitépni a kezéből, azonban itt sem járt sikerrel. 

Elfogták a rendőrök

Egyik megtámadott nő sem sérült meg. Az angyalföldi rendőrök a bejelentést követő tíz percen belül elfogták a feltételezett elkövetőt. A 31 éves T. Virágot a 13. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói rablás bűntett kísérlet megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették.​​

Drogériában lopott

Közben a Győri Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján, az alábbi képeken látható ismeretlen nő gyanúsítható azzal, hogy április 7-én 9 óra 44 perckor Győrben, a Révai utcában lévő drogéria üzletből különböző kozmetikai árucikkeket tulajdonított el.

Ezt a nőt keresik a rendőrök

Szóljon a rendőrségnek, aki felismeri

A feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon.

15 éves lányt keresnek

A Tamási Rendőrkapitányság eljárást folytat Holácsik Dominika Katalin eltűnése kapcsán. A 15 éves lány 2022. április közepén engedély nélkül távozott a Hőgyészi Gyermekotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. Holácsik Dominika Katalin 160 cm magas, normál testalkatú, kék szemű, jelenleg festett világos vörös hajú. Ruházata az eltűnésekor fekete rövid dzseki, fekete farmer nadrág, fekete csizma volt. Betegsége nincs, gyógyszereket nem szed. Aki tud róla, szóljon a legközelebbi rendőrségnek.

Vonatgázolás

Mindeközben egy gyalogost ütött el a tehervonat nyílt pályán Dombóvár térségében. Bejelentés érkezett június 6-án 2 óra 55 perc körül, hogy Dombóváron a 6. utca és a vasútállomás közötti vasúti nyílt pályán egy, az éppen az állomásra beérkező tehervonat elütött egy nőt, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció