Autóbalesetben életét vesztette az M2-es autóúton Pest megyében. Huszár Korinna, aki a dunakeszi Alagi Zsokéiskolában is tanult. A 20 éves lány a helyszínen meghalt.

Áttért a másik sávba

A rendőrségi információk szerint az elsődleges adatok szerint október 7-én 16 óra 30 perc körül két autó ütközött az M2-es autóúton Kosd térségében. Eddig nem tisztázott, hogy az egyik autó miért tért át a másik forgalmi sávba.

Egy fiatal lány meghalt

A baleset következtében az árokba repült Deawoo 20 éves sofőrje, egy fiatal lány a helyszínen meghalt, a golfos megúszta a balesetet.

Egy zsoké az áldozat

A Magyar Turf Club Facebook-oldalán olvasható, hogy egy tehetséges zsoké volt a szerdai baleset áldozata – írja a dunakeszipost.hu. A közösségi oldalon azóta többen is elbúcsúztak Huszár Korinnától, aki a dunakeszi Alagi Versenyló Tréningközpontban is képezte magát.

EZ IS ÉRDEKELHET! „Oké, rendben, meglesz” – bérgyilkossal akarta megölteni ismerősét egy férfi, saját apja jelentette fel

Húga is búcsúzik Korinnától

„Drága Nővérkém! Nem tudom felfogni hogy te már nem vagy velünk! Hogy soha többet nem láthatlak, nem ölelhetlek meg, nem nevethetünk együtt, nem mehetünk el többet korizni, mozizni fagyizni. Már soha semmit nem tudunk együtt csinálni! Amikor először megláttalak soha nem gondoltam volna hogy a mindent fogod jelenteni. Felfoghatatlan hogy már semmit nem tudunk együtt csinálni!” – írja húga a Facebookon.

„A legszebb nevetés..”

Majd így folytatta: „A legszebb nevetés és a legszebb mosoly……. soha nem feledem! Fentről vigyázol ránk és magaddal együtt a szívemből is elvittél egy darabot.

Mindennél jobban szeretlek és köszönöm ezt a sok gyönyörű emléket amit már senki nem vehet el tőlünk! Nyugodj békében Nővérkém!”

A zsokégeneráció üdvöskéje

A Magyar Turf Club Facebook oldala Huszár Korinnát a fiatal zsokégeneráció egyik üdvöskéjnek írja le, aki megnyerte a 2019-es Németh Ferenc Emlékkupa versenysorozatot.
„Ég veled, Korinna! Sok-sok lovaglás és győzelem vár még rád odafenn!”

EZ IS ÉRDEKELHET! Megszólalt a 15 éves kecskeméti tinigengszter anyja: a fiát 27 bűncselekményért ültetik le, akár az apjával is összefuthat a börtönben

Kiemelt kép: Huszár Korina – Forrás: Facebook. Belső kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: vaconline.hu