A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki felindult állapotban saját házában többször megszúrta régi jó barátját.

Féltékenységi roham

A férfi élettársával Nádudvaron lakik, közvetlen szomszédja az a férfi, akit később megszurkált. A vádlott és szomszédja gyerekkoruk óta jó viszonyban voltak, de a bűncselekmény elkövetését megelőzően a vádlott minden alap nélkül azt feltételezte, hogy a férfi viszonyt folytat az élettársával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Piásan ment haza

Az elkövető 2021. június 23-án, este ittasan ért haza, és közölte az asszonnyal, hogy megbeszéli ezt a helyzetet a szomszéddal. A vádlottat visszatartani nem sikerült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Letépte a biztonsági kamerát majd ámokfutást rendezett az egyik budapesti zsinagógában ez a 39 éves férfi, ezért borult el teljesen az elméje

Fenyegette

A férfi már az ajtóban hangosan szidta és fenyegette a barátját azzal, hogy ha folytatják a viszonyt, akkor megöli őt. Az egyre agresszívabb férfi a szomszédot ököllel többször megütötte a fején és a felsőtestén, majd felkapta az ágyon lévő fenőacélt és azzal megütötte a sértett fejét.

Konyhakéssel ment neki

A dühös férfi egy konyhakéssel négyszer megszúrta a sértettet a jobb lapockatájékon, a jobb vállán és a bal combján. A vádlott ekkor a kést letette, majd felvett egy másikat, és azzal hadonászva szóban tovább fenyegette a sértettet, majd távozott.

Csak másnap ment orvoshoz

A sértett orvoshoz csak másnap reggel ment. A férfinak testszerte nyolc napon belül gyógyuló szúrt és metszett sérülései keletkeztek, míg a bal kezén lévő  ínsérülés nyolc napon túl gyógyuló volt.

Tragédia is lehetett volna

Figyelemmel a támadó által használt eszközök jellegére, a sérült testtájékokra, fennállt a lehetősége súlyosabb, életveszélyes sérülések kialakulásának. Az ügyben a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozott, számolt be róla közleményében az ügyészség.

Ez várhat most rá

A szabadlábon védekező férfi ellen a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. A főügyészség a vádiratban börtönbüntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Illusztráció