Február 2-án tűnt el telki otthonából egy 20 éves fiú. Botondot édesanyja közösségi oldalakon kerestette. Egy keresőcsapat bejegyzése szerint a fiú holttestét 2 nap múlva a közeli erdőben találták meg. Közben egy másik édesanya is kétségbeesve keresi 17 éves fiát, akiről hetek óta semmit nem tud. Az utolsó pénzét is magánnyomozókra költi. 

Telkiből tűnt el a 20 éves fiú

A napokban, Pest megyében is eltűnt egy 20 éves fiú. Botondot édesanyja a közösségi oldalakon is kereste. A kétségbeesett nő azt írta, hogy február 2-án, a délelőtti órákban tűnt el a fia Telkiből.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tragikus hírt közöltek

Két nap múlva, az egyik keresőcsapat már rossz hírt közölt. „Február 4-én Telkibe mentünk segíteni egy eltűnt fiú keresésében. A rendőrséggel és a polgárőrökkel a helyszínen felvettük a kapcsolatot, majd az 1. kerületi hivatásos tűzoltókat a helyszín környékére, az erdőbe felvezettük”. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az erdészek találtak rá 

„Az eltűnt személyt az erdészek találták meg, akin már sajnos nem lehetett segíteni, feltehetően önkezével vetett véget az életének. A hivatásos tűzoltóknak segítettünk a holttest kihozatalában az erdőből, akit a rendőrségi helyszínelés után elszállítottak” – zárja posztját a keresésben részt vevő csapat. 

Eltűnt egy 17 éves fiú

Egy hónapja nem hallott 17 éves fiáról egy békéscsabai édesanya. Nagy Péter József hetekkel ezelőtt tűnt el, az aggódó édesanyja elmondása szerint bármit megtenne, hogy fia előkerüljön. 

Nagy Péter József

Forrás: police.hu

Magánnyomozóval is keresteti

Az asszony közösségi oldalakon is megosztotta eltűnt fia képét, hátha ott jelentkezik valaki, aki látta a fiatalt. „Nem tudom, mit tehetek még, nagyon el vagyok keseredve! Nagy nehezen sikerült összegyűjtenem 100 ezer forintot, ennyit kér ugyanis a magánnyomozó a munkájáért” – mondta az édesanya. 

Szakács szeretett volna lenni 

Annamária azt mondja, az utolsó pénzét is odaadta a magánnyomozónak, azért, hogy minél hamarabb előkerüljön a fia. A 17 éves József egy nagyon rendes fiú volt, aki mindig is szakács szeretett volna lenni, az utóbbi időben viszont az anyja szerint egy nagyon rossz bandába került bele. 

Rossz társaságba keveredett

„Sajnos drogozott is. Belekerült egy nagyon rossz társaságba. Telefonja 2 hete ki van kapcsolva” – mondta az asszony. József édesanyja már napok óta nem alszik, elmondása szerint neki nincs senki más a fián kívül, mozgáskorlátozott és nincsen családja. Az idegeskedéstől már enni sem tud, ami miatt gyomorproblémái is kialakultak. 

Magát hibáztatja 

„Összerezzenek, ha valaki csenget, mert félek attól, hogy valaki rossz hírrel állít be hozzám. Alig bírok aludni, éjszakánként felriadok és magamat hibáztatom. Lehet, hogy ha nem lettem volna vele ennyire szigorú és több teret hagytam volna neki, akkor most nem jutottunk volna el idáig”– mondta a Metropolnak az édesanya.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció