Két balesetet is történt rövid időn belül Budapesten. Az egyik a 9. kerületben az Üllői úton történt, a másik pedig a Klinikák irányába. A BudapestKörnyéke.hu tudósítója a helyszínről közvetítette az eseményeket.

Rosszul lett a sofőr

Információink szerint az első baleset során egy idős hölgy haladt kifelé a 9. kerületben Üllői úton, amikor a Nagyvárad térnél rosszul lett, elvesztette az eszméletét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Felhajtott járdaszigetre

Emiatt felhajtott a járdaszigetre a Haller utca sarkán, pont átcsúszott két villanyoszlop között, keresztül vágtatott a sávokon és a villamossíneken, majd a pirosnál várakozó autónak és furgonnak csapódott.

Helyszíni felvétel:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Órási mázli

Óriási mázlija volt, hogy nem jött senki az Orczy út felől, a villamos sem. Nem sérült meg senki, ő is magához tért nem sokkal később, csak ugye a szembejövő oldalon állókat bombázta le, nem értettük, hogy került oda.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Komoly baleset

Amíg az első baleset helyszínelése zajlott, több mentőegység, illetve egy tűzoltó száguldott az Üllői úton a Klinikák irányába, és pár másodpercen belül egy jóval komolyabb baleset roncsai tárultak a tudósító szeme elé.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Áttért a szembejövő sávba

Egy fiatalember a belső sávban közlekedett Toyota Prius-szal a Klinikák felé, amikor minden előzmény nélkül áttért a szembejövő sávba és félig frontálisan egy Volkswagen Passatba rohant.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Keresztbe fordultak

A két jármű keresztbe fordult az úttesten, szinte teljesen lezárva az Üllői utat. A VW középkorú hölgy sofőrjét megvizsgálták a mentők, de nem szenvedett sérülést, viszont a Passat bal első futóműve kiszakadt.

Zavarodott volt a sofőr

A Prius sofőrje kába volt, zavarodottan viselkedett, de mint kiderült, nem a karambol miatt, hanem a benne dolgozó tudatmódosító szertől. Mentővel, megbilincselve szállították további vizsgálatokra és vérvételre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt és belső fotók: BudapestKörnyéke.hu – Forrás: Gombkötő Krisztián