Hajnalban hazafelé ment a fiú, amikor észrevette, hogy két fiatalember követi. A Flórián téri aluljáróban nem volt senki, utolérték, megverték és elvették a mobilját. A megtámadott fiatal fiú azonnal a rendőrségre ment. A térfigyelők alapján az egyik támadót elfogták, a másikat keresik.

Egy fiatal férfi kért segítséget a rendőröktől július 18-án hajnali 3 óra 50 perckor Budapesten, a 3. kerületben.

A férfi elmondta a járőröknek, hogy a Flórián téri aluljáróban sétált, amikor két férfi követte, majd amikor utolérték, többször megrúgták, és elvették a mobiltelefonját és a pénztárcáját.

A rendőröknek a térfigyelő kamera felvételei alapján sikerült azonosítaniuk az egyik támadót, a 26 éves U. Lászlót, akit július 21-én a 13. kerületben, a Lehel téren elfogtak.

A 26 éves férfit előállították, rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság július 24-én el is rendelt.

A kiemelt képünkön látható ismeretlen társát keresik a 3. kerületi rendőrök, ezért kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Kiemelt kép forrása: rendőrség