Újszászon félig földön fekvő biciklistán hajtott át egy autós, Szekszárdon is halálra gázoltak egy kerékpárost. A BalesetInfó hírfolyamunkat folyamatosan frissítjük!

Kiszombor és Makó között fának rohant egy autó

2020.11.03. 22:38 Fának ütközött egy gépkocsi a 43-as főút 22-es kilométerszelvényénél, Kiszombor térségében. A vezető ki tudott szállni autójából, amelyet a makói hivatásos tűzoltók áramtalanítottak. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek.

Árokba hajtott egy autó Zámoly közelében

2020.11.03. 21:02 Árokba hajtott egy gépkocsi a Csákvárt és Csákberényt összekötő út körforgalmánál, a zámolyi elágazásnál. A járműben csak a vezetője utazott, aki ki tudott szállni. A baleset helyszínén a székesfehérvári hivatásos tűzoltók dolgoznak, a kocsi forgalmi akadályt okoz.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Félig a földön fekvő kerékpárost gázolt halálra egy autós Újszászon

2020.11.03. 19:58 Halálos közúti közlekedési baleset történt Újszászon, a Jász utcában 2020. november 3-án 19 óra körül. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, egy személygépkocsi vezetője Újszászon, a Jász utcában haladt, amikor eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy félig fekvő helyzetben lévő kerékpárost. A baleset következtében a kerékpáros a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a baleset helyszínelését teljes útlezárás mellett folytatja. A környéken a forgalom rendőri irányítás mellett zavartalan.

Fotó: Police.hu

Balkány és Geszteréd között fának vágódott egy autó

2020.11.03. 19:47 Lesodródott az útról, majd egy fának ütközött egy gépkocsi a Geszterédet és Balkányt összekötő út 15-ös kilométerszelvényénél. A jármű két utasa a szakolyi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt ki tudott szállni. Az egység áramtalanította a bajba került autót. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Kamion pótkocsija borult árokba Szigetváron

2020.11.03. 19:40 Felborult egy kamion Szigetváron, a Dencsházai út végén, a 6-os főút előtt. A vezető ki tudott szállni járművéből. A szigetvári hivatásos tűzoltók mellett a társhatóság is kiérkezett a helyszínre, ahol félpályán halad a forgalom.

Fotó: Bamosz Kft. Pécs

Frontális ütközés Érd belterületén

2020.11.03. 19:34 Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze Érden, a Szent István úton. Az ütközés erejétől árokba csúsztak a járművek, amelyekben összesen hárman utaztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos kocsikat. A balesethez a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Fotó: Balesetinfo Facebook-csoport

Meghalt egy kerékpáros, miután autóval ütközött Szekszárdon

2020.11.03 18:38 Egy személyautó közlekedett 2020. november 3-án 16 óra 50 perckor a Szekszárdról kivezető Rákóczi úton Tolna irányába, amikor eddig ismeretlen körülmények között összeütközött a vele azonos irányban haladó kerékpárossal. A kétkerekű vezetőjét kórházba szállították, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét. A helyszínelés idejére az érintett útszakaszról a rendőrök Palánk felé és az 56-os útra terelik a forgalmat.
Frissítés: A helyszínelés véget ért, az érintett útszakaszon ismét zavartalan a forgalom.

Árokba borult egy kisteherautó Debrecen és Hajdúszovát között

2020.11.03. 18:03 Árokba hajtott, majd ott a tetejére borult egy kisteherautó Debrecen térségében, a Hajdúszovátra vezető úton, a szepesi lehajtónál. A hat utas saját erejéből el tudta hagyni a járművet. A debreceni hivatásos tűzoltók már a helyszínre értek, a társhatóságokat várják a balesethez.

Adony és Pusztaszabolcs között teljes útzár egy baleset miatt

2020.11.03. 17:40 Összeütközött két gépkocsi a Pusztaszabolcsot és Adonyt összekötő úton, előbbi településhez jóval közelebb. A járművekben összesen négyen utaztak. A pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol lezárták az érintett útszakaszt.

Utánfutós autó karambolozott Szombathely közelében

2020.11.03. 16:27 A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. november 3-án 16 órakor két személygépkocsi ütközött össze a 89-es számú főút 6-os kilométerszelvényében, Sé térségében. A helyszínelés és a műszaki mentés idején az érintett útszakaszon 16 óra 5 perctől teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök az országhatár felől érkezőket Torony irányába, a Bucsu felé haladókat Sé irányába terelik.

Fotó: 112Press

Kunszentmárton térségében árokba borult egy tartálykocsi

2020.11.03. 16:10 Árokba borult egy tartálykocsi az M44-es autóút 48-as kilométere közelében, Kunszentmárton térségében, a Kecskemét felé vezető oldalon. A helyszínre riasztották a kunszentmártoni, a szolnoki hivatásos, a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltókat, továbbá a katasztrófavédelem mobillaborját is. Az érintett szakaszon a külső sávot lezárták, a forgalom a belső sávon halad. A Balesetinfo Facebook-csoport értesülése alapján a tartálykocsi veszélyes anyagot, 23 tonna nátrium-dioxidot szállított, melyet át fognak majd fejteni egy másik tartálykocsiba. A kamion sofőrje súlyosan sérült.

Járműszerelvény akadt felüljáróba az M5-ösön Kakucsnál

2020.11.03. 16:07 Járműszerelvény ütközött egy mezőgazdasági felüljárónak az M5-ös autópálya 39-es kilométerszelvényében Kakucs térségében 2020. november 3-án 14 óra 45 perckor. A balesetben személyi sérülés nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakasz külső sávját a rendőrök lezárták, melyet a munkálatok előrehaladtával tesznek majd újra járhatóvá.

Járdára hajtott és buszmegállónak ütközött egy autó Dunakeszin

2020.11.03. 15:25 A KesziChannel információi alapján Dunakeszi belterületén, a Fóti úton eddig ismeretlen okból egy autó lesodródott az útról és nekirohant a buszvárónak. Személyi sérülés nem történt szerencsére, éppen senki sem várta a buszt.

Fotó: Keszi Channel

Hármas karambol az M0-s délnyugati szakaszán az M5-ös felé

2020.11.03. 15:13 Egy személyautó, egy furgon és egy teherautó érintett abban a balesetben, amely az M0-ás autópálya 8-9-es kilométere közelében, Diósd térségében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon történt. A törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A forgalom a balesetnél két sávon halad.

Munkagépnek csapódott egy személyautó Zalaegerszegen

2020.11.03. 11:27 Meghibásodás miatt megállt munkagépnek ütközött egy személyautó Zalaegerszegen, a Vasút utca és a 7328-as út kereszteződésében. A városi hivatásos tűzoltók a társhatóságot várják a helyszínre, ahol irányítás mellett, félpályán halad a forgalom. A Zaol.hu információi szerint a balesetben nem történt személyi sérülés.

Fotó: Zaol.hu

Árokba borult egy lánctalpas munkagépet szállító teherautó az M1-esen

2020.11.03. 11:11 Árokba borult egy lánctalpas emelőt szállító platós teherautó az M1-es autópálya 83-as kilométere közelében, Kisigmánd térségében, a Tatabánya felé vezető oldalon. A komáromi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet. A balesetnél forgalmi akadály nem alakult ki.

Oszlopnak csapódott egy autó Szolnokon

2020.11.03. 10:35 Jelzőlámpa oszlopának csapódott egy személyautó Szolnokon, a Pólya Tibor utca és az István körút találkozásánál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. A balesetnél forgalmi akadályra kell számítani.

Fotó: Szolnok és környéke útinform Facebook-csoport

Kigyulladt egy személyautó Szigethalmon

2020.11.03. 09:26 Teljes terjedelmében égett egy személyautó Szigethalmon, a Szabadkai utcai parkolóban, veszélyeztetve más járműveket is. A szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két sugárral eloltották a tüzet.

Autóbuszba rohant egy személyautó a 3-as főúton Gyöngyösnél

2020.11.03. 07:26 Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi Visonta térségében, a 3-as főút Gyöngyös és Halmajugra közötti szakaszán. Utoléréses baleset történt. A karambolnál a gyöngyösi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanítja a személyautót. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Fotó: BalesetInfo Facebook-csoport

Nagykőrös és Kocsér között felborult egy autó

2020.11.03. 07:03 Árokba csapódott egy személyautó Nagykőrös közelében, a Kocsér felé vezető, 4601-es úton. A balesetnél a nagykőrösi önkormányzati tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járművet, és biztosítja a helyszínt, ahova a mentők is megérkeztek. Az érintett útszakaszt lezárták.

Fotó: Útinform / Közlekedési Kibeszélő Nagykőrös Facebook-csoport

Karambol történt a 32-es főúton Szolnok és Zagyvarékas között

2020.11.03. 06:45 Összeütközött egy kisbusz és egy személygépkocsi a 32-es főúton, Szolnok közelében. Műszaki mentés céljából a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez. Az egység áramtalanítja a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. A Szolnok és környéke Útinform Facebook-csoport információi szerint ezen az útszakaszon további két baleset történt, komoly fennakadások vannak a közlekedésben.

Fotó: Szolnok és környéke Útinform Facebook-csoport

Égett egy autószállító Szikszó és Aszaló között

2020.11.03. 05:08 Tréleren szállított autók gyulladtak ki Szikszó határában, a Kassai úton, azaz a 3-as főúton. A vontató járműre nem terjedtek át a lángok, amelyeket a miskolci és az encsi hivatásos tűzoltók oltanak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
Frissítés:
2020.11.03 05:28 A miskolci és az encsi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat Szikszó határában, a 3-as főúton, ahol tréleren szállított autók gyulladtak ki. Összesen nyolc jármű égett, de a vontatóra nem terjedt át a tűz. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Fotó: Traffipax és NKH Killer Facebook-csoport

Kiemelt kép: Police.hu