Pákozd térségében két személygépkocsi ütközött össze, Kópházánál meghalt egy motoros.

Két autó ütközött

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2022. augusztus 7-én 18 óra 30 perc körül az M7-es autópálya 51. kilométerszelvényében Pákozd térségében, a Budapest felé vezető oldalon, ahol két személygépjármű ütközött össze, számolt be róla közleményében a rendőrség. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszán egy sávon haladt a forgalom, írták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kópházánál meghalt egy motoros

A 84-es számú főúton, Kópháza külterületén történt közlekedési balesetben a motorkerékpáros életét vesztette. A 84-es számú főúton 2022. augusztus 7-én 11 óra körül Kópháza térségében egy motoros egy személygépkocsival ütközött, számolt be róla a rendőrség.

36 éves volt

A balesetben a 36 éves soproni motoros életét vesztette. A szemle és a műszaki mentés idejére a közlekedőket a rendőrök Győr irányából a 114+700-as kilométerszelvényben Balf felé, a Sopron felől érkezőket pedig a 116+500-as kilométerszelvénynél az M85-ös autóútra terelték.

Egy 21 éves motoros is meghalt

Amint azt a Kékvillogó is megírta meghalt egy fiatal motoros férfi, miután összeütközött egy személyautóval vasárnap hajnalban Kecskemétnél – közölte a rendőrség honlapján.

A helyszínen meghalt

A police.hu tájékoztatása szerint kora hajnalban az 52-es számú főút 6500-as méterénél egy személyautó és egy motoros eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A motort vezető 21 éves férfi a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

Egyik baleset érte a másikat

Az elmúlt 24 órában rengeteg baleset történt, ahogyan azt portálunk is megírta Kiskunhalasnál is karambol történt, ott egy ember meghalt, az M5-ösön is többen megsérültek, a nap folyamán pedig egy migránsokat szállító kisbusz borult fel Pest megyében, azt követően, hogy a rendőrök üldőzőbe vették őket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

Autós üldözés Pest megyében: egy szolgálati autót is lezúzott a felelőtlen sofőr, aztán az árokba csapódott – Rengeteg a súlyos sérült

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels