Volt párja ölhette meg azt a magyar nőt és kamasz lányát Bécsben, akiknek holttestét a rendőrök egy lezárt szobában találtak meg. Renáta két fia, akik szintén a lakásban tartózkodtak, semmit sem sejtettek a gyilkosságból, miután nem találták anyjukat, a közelben lévő orvosi rendelőben kértek segítséget.

Gyilkosság Bécsben

Megfojtotta magyar exbarátnőjét és a nő 14 éves kamaszlányát egy tunéziai férfi Bécsben. Ö. Renáta két kisfia egy napig még mit sem sejtve élt édesanyja és nővére holtteste mellett, végül ők maguk hívtak segítséget. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Két holttest a szobában

Még a sokat látott rendőrök is elborzadtak attól a látványtól, ami a nyugodt, takaros bécsi Mariahilf egyik lakásában fogadta őket csütörtök este: egy lezárt szobában ugyanis ott hevert a magyar családanya, Ö. Renáta, és 14 éves kamaszlánya, E. Aliz holtteste.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Volt barátja gyilkolt

Hamarosan kiderült, a nőt és a lányt meggyilkolták, a tettes pedig vélhetően az asszony korábbi partnere, a tunéziai származású Mahmoud N. volt, a bestiális gyilkosságot pedig Aliz 15. születésnapja előtti napon követte el.

Átaludták a gyilkosságot

A lakásban élt még Renáta két kisfia, a 9 éves Emirhan és a 6 éves Harun, akik átaludták a történteket. Az osztrák rendőrség az eset után közölte, a két gyerek még látta Mahmoudot bemenni szerda este a lakásba, ekkor találkoztak utoljára anyukájukat és nővérüket is.

Nem találták anyjukat

Másnap a férfinek a hűlt helyét találták, azonban Renátának és Aliznak is nyoma veszett. A két kisfiú nap végére már nagyon megijedt, ugyanis továbbra sem érték el sem anyukájukat, sem testvérüket, ezért átszaladtak egy közeli szemorvoshoz, akihez a 9 éves kisfiú a szembetegsége miatt rendszeresen járt kezelésre. Az orvos megdöbbent, ugyanis a gondos anyaként ismert Renáta sosem engedte el egyedül kisfiát, mindig együtt érkeztek, most pedig a két zaklatott kisfiú időpont nélkül toppant be hozzá.

Az orvos hívta a rendőröket

„Negyed hat körül az orvos értesítette a rendőrséget, mert a gyerekek egyedül érkeztek hozzá. Ezután megpróbálta elérni az anyát, de mikor nem sikerült, hívta a rendőröket. Az orvos a kisfiúkkal és a már kiérkező járőrökkel együtt ment a földszinti lakáshoz, ahol nyitva volt az ajtó” – közölte a rendőrség.

Megtalálták a holttesteket

A rendőrök a résnyire nyitott ajtón bementek, de nem láttak senkit. Ezután egy lezárt szobában találták meg a nőt és a kamaszlányt, mind a ketten hason feküdtek. Az Oe24 szerint mind a két holttest az anya szobájában feküdt, a kislány teste az ágyon hevert, mindkettőjüket megfojtották.

Egyedül nevelte gyermekeit

A Bors azt írja, Renáta már régóta Bécsben élt, tisztességgel nevelte a gyerekeit, mindenki jó anyának ismerte a környéken. Gyermekei török apukájától 2019-ben vált el, azóta egyedül nevelte a fiúkat és lányát.

A tettes szökésben van

Mostani párjával már korábban szakított, azt senki nem tudja, a férfi miért ment vissza a lakásba. Az azonban bizonyos, hogy az eset után nyomtalanul eltűnt, saját, bécsi lakásán sem találták, így az osztrák zsaruk hajtóvadászatot indított utána, még nem bukkantak a nyomára, azonban a rendőrség számol azzal a lehetőséggel, hogy Mahmoud azóta külföldre szökött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció