Saját lakásában, fegyverrel a kezében találtak rá a Balaton egyik ismert újságírójának holttestére. Szemesi Zsolt minden bizonnyal szerelmi bánat miatt dobta el az életét.

Meghalt Szemesi Zsolt

Fegyverrel a kezében, holtan találták meg Szemesi Zsoltot, a Balatoni Hírmondó, a Somogyi Hírmondó és a Siófoki Hírhét volt főszerkesztőjét – írja a Balatonkörnyeke.hu.

Siófoki otthonában találtak rá

Az 50 év körüli férfit siófoki otthonában találták meg vasárnap délután. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

Másfél óráig küzdöttek a mentők egy otthon született kisbaba életéért, a csecsemő születése után abbahagyta a sírást

Nyomozás indult

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén a Media1 érdeklődésére telefonon hétfőn megerősítették, hogy nyomozást folytatnak az ügyben.

Itt történt az eset

Vizsgálják a haláleset körülményeit

Arra a kérdésükre, hogy öngyilkosságról van-e szó, vagy esetleg felvetődik-e az idegenkezűség, annyit mondtak, hogy közigazgatási eljárást folytatnak, nem pedig büntetőeljárást. További részleteket a nyomozás érdekeire tekintettel nem árultak el.

Szerelmi bánat miatt halt meg

A Media1 más, nem hivatalos forrásból úgy tudja, az eddigi feltételezések szerint Szemesi Zsolt szerelmi bánat miatt végezhetett magával egy szakítás után, vagyis feltételezhetően halála nincs összefüggésben a Siófoki Hírhét és a Balatoni Hírmondónál, valamint a Somogyi Hírmondónál korábban betöltött egykori főszerkesztői, illetve fotós megbízatással.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kiemelt kép: illusztráció