Szerencsés kimenetelű karambol történt a főváros 18. kerületében. Egy középkorú férfi Skodájával az egyik kereszteződésben figyelmen kívül hagyta az Állj! Elsőbbségadás kötelező táblát és behajtott az útelágazásba. Ott viszont a neki jobbról, a Cziffra György utcán az Üllői út felől érkező Audi A4 bal oldalának ütközött. A mentők egy embert szállítottak kórházba.

Nem vette figyelembe

Egy középkorú férfi Skoda Fabiájával haladt a Szabadka utcán, majd a Cziffra György utcai kereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta az Állj! Elsőbbségadás kötelező táblát és behajtott az útelágazásba. Ott viszont a neki jobbról, a Cziffra György utcán az Üllői út felől érkező Audi A4 bal oldalának ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fának csapódott az Audi

Az Audi az ütközés hatására lesodródott az úttestről, felhajtott a járdára, majd a járda mögötte elterülő füves területre, végül csak egy fának csapódva tudott megállni. Ha az a fa nincs ott, az A4 vélhetően a 182-es és 183-as buszok fedett utasváróját rombolja le…

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kirobbantak a légzsákok

A két autóban utazók saját erőből el tudták hagyni a roncsokat, az Audiban ki is robbantak az oldalsó és elülső légzsákok, így a szintén férfi sofőr nem sérült meg, a mellett utazó fiatal nőnek viszont vérzett a keze.

Egy embert szállítottak kórházba

A kiérkező mentők mindenkit megvizsgáltak, végül a nőt szállították kórházba, a két sofőr a helyszínen maradt. A fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották a helyszínre, akik áramtalanították a járműveket, majd a Skodát kézi erővel járdára tolták, az Audi mögé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: 24h – Autószerviz – Autómentés/https://www.facebook.com/profile.php?id=100088637950362