Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt tragikus körülmények közt elhunyt a Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzője. A Csontos Karinát Kárpátalján érte a végzetes baleset, miután egy autómentőnek rohant az a gépkocsi, amelyben a TV2 versenyzője is utazott.

Meghalt a TV2 sztárja

Mint megírtuk autóbalesetben elhunyt Csontos Karina, a Sztárban sztár leszek! 16 éves, tehetséges versenyzője. A tragikus hírről Tóth Gabi írt bejegyzést Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megrázó részletek

Döbbenetes részletek derültek ki a fiatal lány utolsó perceiről, aki elképesztő higgadtan reagált még az égő autóban is és az utolsó perceiben is megpróbált még segítséget kérni.

Facebookon kért segítséget

Karina annyira higgadt tudott maradni, hogy még fotókat is csinált az autóból, amiket feltöltött a Facebookra egy zárt csoportba segélyhívásként.

Lefényképezte a barátait

Bors információi szerint Karina két sérült barátjáról is fényképet készített az incidens után, amiket hiába töltött fel egy zárt csoportba, nem tudta már megmenteni őket.

Későn jött a segítség

A segítség viszont nem érkezett meg időben, az autóban mind a négy fiatal meghalt. A trélerben ülő férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Belerohant az autómentőbe

A tragédia a kárpátaljai Nagylucska közelében történt péntek hajnalban. A Renault típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból belerohant az út szélén parkoló autómentő trélerbe.

A balesetről az ukrán rendőrség az alábbi videót tette közé

Karina édesanyja sokkot kapott

Karina egyik barátnője a Tények műsorában nyilatkozott, ahol elmondta, a lány családja teljesen összetört. Sőt, Karina édesanyja olyan sokkos állapotba került, hogy kórházba is kellett szállítani.

Volt csapattársai is gyászolják

A Tényekben megszólaltak Karina versenytársai is, akikkel a Sztárban sztár leszek! műsora során ismerkedett meg. Venczli Dóra elmondta, hogy Karina egy nagyon szerény és kedves lány volt, és pont aznap este beszélt vele, amikor a baleset történt. Továbbá Balogh Krisztofert is nagyon lesújtotta a hír, ő is egy tehetséges, csupa szív lányként emlékezik Karinára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Csontos Karina – Forrás: TV2