Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt tragikus körülmények közt elhunyt a Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzője. A Csontos Karinát Kárpátalján érte a végzetes baleset, miután egy autómentőnek rohant az a gépkocsi, amelyben a TV2 versenyzője is utazott.

Meghalt a TV2 sztárja

Mint megírtuk autóbalesetben elhunyt Csontos Karina, a Sztárban sztár leszek! 16 éves, tehetséges versenyzője. A tragikus hírről Tóth Gabi írt bejegyzést Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megrázó részletek

Döbbenetes részletek derültek ki a fiatal lány utolsó perceiről, aki elképesztő higgadtan reagált még az égő autóban is és az utolsó perceiben is megpróbált még segítséget kérni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Facebookon kért segítséget

Karina annyira higgadt tudott maradni, hogy még fotókat is csinált az autóból, amiket feltöltött a Facebookra egy zárt csoportba segélyhívásként.

Lefényképezte a barátait

Bors információi szerint Karina két sérült barátjáról is fényképet készített az incidens után, amiket hiába töltött fel egy zárt csoportba, nem tudta már megmenteni őket.

Későn jött a segítség

A segítség viszont nem érkezett meg időben, az autóban mind a négy fiatal meghalt. A trélerben ülő férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Belerohant az autómentőbe

A tragédia a kárpátaljai Nagylucska közelében történt péntek hajnalban. A Renault típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból belerohant az út szélén parkoló autómentő trélerbe.

A balesetről az ukrán rendőrség az alábbi videót tette közé

Karina édesanyja sokkot kapott

Karina egyik barátnője a Tények műsorában nyilatkozott, ahol elmondta, a lány családja teljesen összetört. Sőt, Karina édesanyja olyan sokkos állapotba került, hogy kórházba is kellett szállítani.

Volt csapattársai is gyászolják

A Tényekben megszólaltak Karina versenytársai is, akikkel a Sztárban sztár leszek! műsora során ismerkedett meg. Venczli Dóra elmondta, hogy Karina egy nagyon szerény és kedves lány volt, és pont aznap este beszélt vele, amikor a baleset történt. Továbbá Balogh Krisztofert is nagyon lesújtotta a hír, ő is egy tehetséges, csupa szív lányként emlékezik Karinára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Csontos Karina – Forrás: TV2