Három éve tűnt el VV Fanni, az ügyében pedig azóta is tart a nyomozás, amelybe még az FBI-t is bevonta a rendőrség. Az Egyesült Államok nyomozószerve úgy sejti, egy stégről dobhatták bele VV Fanni holttestét a Duna vízébe.

Folytatódott a tárgyalássorozat

Folytatódott a Fővárosi Törvényszéken VV Fanni rejtélyes ügye, amely során dr. Farkas Gabriella bírónő elsősorban szakértőket hallgatott meg, és most először felszólalhatott a nyomozás vezetője is, Szamosi Csaba, aki pedig újabb fontos részletek árult el – írja a Bors. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Megvan a helyszín

A nyomozó részletesen beszámolt a bírónak a rendőrségi dokumentumokról, vizsgálati anyagokról és az FBI aktáiról is. Elmondta, hogy az elemzéseik szerint már az is megvan, hogy hol dobhatta bele az elkövető VV Fanni holttestét a Dunába. Az FBI nyomozók egyébként Utah államból utaztak Budapestre, a kutatásuk során pedig műholdfelvételeket is bevetettek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megemlítették a stéget

„30 méterre leszűkítettük a területet, s azon belül is két pont van, ahol betehette a vádlott a Dunába a holttestet” – mondta Szamosi, aki hozzátette, a legvalószínűbbnek azt gondolják, hogy egy kompkikötőtől 10 méterre lévő stégről dobhatták a vízbe Novozánszki Fannit.

Szerencséje volt?

Szamosi szerint óriási mázlija volt az elkövetőnek, mivel ugyanis, ha minden úgy történt, ahogy azt ők valószínűsítik, akkor VV Fanni holtteste semmi esetre sem maradhatott a bedobás helyszínén, hiszen a Duna úgyis elsodorta. A rendőrség munkáját természetesen az is nehezíti, hogy már három éve annak, hogy a valóságshow-szereplő eltűnt, és minél több idő telik el, annál kisebb a valószínűsége, hogy előkerül a holttest.

Biztos, hogy a Dunában van

A nyomozó a vallomásában azt állítja, biztosan a Dunában van Fanni holtteste, a kérdés inkább már csak az, hogy valaha előkerül-e. Szerinte arra is van esély, hogy meglesz még a nő holtteste.

Előkerülhet VV Fanni

„Ha súly nélkül helyezte el, van egy kevés esély rá, hogy előkerül Fanni, de ha súllyal került le, vagy időközben leszakadt a test, vagy elvágta egy hajócsavar, lehet, soha nem jön föl” – magyarázta Szamosi.

Sok a megválaszolatlan kérdés

Ugyan Szamosi vallomása nagy előrelépés az ügyben, mégis több megválaszolatlan kérdés hátráltatja a nyomozást. Az ügyben például a mai napig rejtély, hogy az elkövető bérelt autójában a holttest bolyhosította ki a kocsiülést, vagy az autóban szállítottak-e nehezéket.

Nem a zsebében cipelte a nehezéket

A gyanúsított, B. László korábbi védője, és egyben nagybátyja, dr. Brodmann Péter úgy gondolja, még 5 kiló súlyt sem tud cipelni az ember a zsebében – ahogy azt az egyik dokumentumban állítják –, többről nem is beszélve. Az elkövető albérletének tulaja cáfolja, hogy a férfi bármi nehezéket elvitt volna a lakásból. A védő úgy gondolja, nem voltak nehezékek az autóban, de azt sem feltételezi, hogy Fanni meglett volna kötözve. A korábbi védő szerint tehát B. László nem dobta a vízbe Fannit, sőt a nő nem is volt a csomagtartójában.

Rá akart cáfolni az FBI-ra

B. László otthon végzett méréseket, és ezekről be is számolt a tárgyaláson, de ez egyáltalán nem tetszett a bírónőnek, aki ezt követően jól helyre is tette az elkövetőt: „Tehát, ön home office-ban Google-tervezővel méreget, és ezt állítja szembe az FBI nyomozati anyagával?” – förmedt rá a bírónő a terheltre, ezzel is éreztetve, hogy inkább a nyomozószerv bizonyítása volt az erősebb.

Folytatódik a tárgyalás

A tárgyalást lefolytató bírónő a genetikus szakértők vallomásánál félbeszakította az ülést, VV Fanni rejtélyes ügye február 15-én folytatódik…

A Bors egy részletet is közölt a tárgyalásról

A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: VV Fanni a villában – Forrás: RTL Klub