Teljesen összeomlott annak a 45 éves nőnek a családja, akit kollégája szurkált halálra a veszprémi gyárban. A 25 éves férfi állítólag féltékenységből szúrkálta halálra munkatársát. A tettest a cselekmény után egy buszmegállóban fogták el. Rokonai csak pár nap múlva értesültek arról, hogy A. Gergőt miért nem tudják napok óta elérni telefonon.

Nem érti a család, mi történt

Veszprémi munkahelyétől nem messze, Bakonynánán lakott a családjával az a 45 éves nő, akit egy veszprémi gyárban gyilkoltak meg vasárnap korán reggel. A kétgyermekes édesanya, S. Zsuzsa hozzátartozói teljesen értetlenül állnak a történtek előtt, képtelenek felfogni, mi vezethetett odáig, hogy valaki kioltsa szerettük életét.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az öltözőben gyilkolta meg

Zsuzsa minőségellenőrként dolgozott az elektronikai vállalatnál már régóta, vérbe fagyott holttestére pedig a cég öltözőjében bukkantak rá. Azonnal értesítették a mentőket, akik már nem tudták megmenteni az asszony életét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Buszmegállóban fogták el

Az áldozatot kollégája egy késsel többször is hason szúrt. A gyilkosság után a rendőrök az elkövetőt egy közeli buszmegállóban fogtak el, aki egy 25 éves, Hajdú-Bihar megyéből származó magyar állampolgár.

Nyomoz a rendőrség

A. Gergőt azonnal előállították a helyi rendőrségre, miután őt gyanúsították a bűncselekmény elkövetésével. Az ügyben emberölés bűntettének gyanúja miatt nyomozás indult a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon. 

Több nőnél is próbálkozott

„Az a férfi nem olyan régóta dolgozhatott a cégnél, de úgy tudom, már több nőnél is bepróbálkozott, mások is panaszkodtak rá. Korábban viszont sosem volt agresszív, nem tudjuk, most mi történhetett vele. Biztos a visszautasítás miatt támadhatott. A munkások az étkezdében a saját késeikkel ehetnek, így könnyen bevihette magával a gyilkos eszközt” – mondta a Blikknek a cég egyik alkalmazottja.

Hihetetlen, ami történt

„Hihetetlen, hogy az ember még a munkahelyén sincsen biztonságban. Hétfőn ment be kihallgatásra a rendőrségre Zsuzsa férje, s egyelőre a család is csak a hírekből tájékozódik. Onnan tudják, hogy ez a férfi másokat is zaklathatott” – mesélte az áldozat és a gyászoló család egyik közeli ismerőse.

Három műszakban dolgozott

A falubeliek szerint egy nagyon békés, kiegyensúlyozott, vidám nő volt Zsuzsa. Nemrég ünnepelték a 25. házassági évfordulójukat a férjével. Három műszakban dolgozott, de sosem panaszkodott, hogy problémája lenne valakivel.

Rokonai nem tudták elérni

A Blikk azt írja, sikerült elérniük a tettes rokonait telefonon. A család semmit nem tudott arról, hogy A. Gergő gyilkossági ügybe keveredett, igaz, napok óta nem tudták elérni rokonukat, de hogy miért, arról fogalmuk sem volt.

Több tragédia is volt már a gyárban

Nem ez az első tragédia a veszprémi Valeo gyárban. Tavaly októberben egy 74 éves, külsős munkavállalót ütött el egy 54 éves férfi teherautóval a gyár udvarán, 2020 májusában pedig a cég dolgozóit szállító kisbuszt érte baleset – öten életüket vesztették, négyen súlyosan megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a gyilkosság után – Forrás: police.hu