Kis híján tragédiával végződött az esztelen száguldozás Budapest 9. kerületében, az Aszódi úton. Egy fiatal BMW-s elvesztette uralmát járműve felett, kisodródott és két autónak is nekiütközött. A sofőr a történtek után elszaladt a helyszínről. Tudósításunk végén mutatjuk a helyszínen készült fotókat.

Esztelen száguldozás az Aszódi úton

Kedden késő este Budapesten, a 9. kerületi Aszódi úton egy BMW 316i kombi volánja mögött egy „aranyifjú” próbálgatta a tudását, a szemtanúk elmondása szerint fel-le száguldozott, majd az Ecseri útnál driftelve fordult vissza. Az egyik visszaútnál, az Osztag utca előtt azonban a sofőr valamiért elvesztette uralmát a járműve felett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Toyotába csapódott

A BMW jobbra kitört, az Aszódi út 74. számú ház előtt parkoló Toyota Prius hátuljának ütközött, a mögötte tartózkodó középkorú tulajdonos férfi éppen, hogy csak el tudott ugrani a becsapódó autó elől.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy fát is megdöntött

A BMW tovább sodródva egy fának ütközött, (ami megdőlt a nagy erejű ütközés következtében), majd keresztbe vágódott az Aszódi úton és a szemben lévő oldali járdára sodródott, végül háttal az ott parkoló Opel Corsa jobb oldalának ütközve tudott megállni.

Kiugrott a roncsból és elfutott

A fiatalember beütötte az orrát a kirobbanó légzsákba, vélhetően meg is sérült, de úgy érezte, nincs szüksége egészségügyi ellátásra – ám valamilyen rejtélyes oknál fogva a rendőrökkel sem óhajtott találkozni, így kiugrott az roncsból, és elfutott. Még a Toyotás úr sem tudta jobb belátásra bírni. A járműnyilvántartó rendszer szerint az autóval semmi probléma nincs, ezek szerint kizárásos alapon a sofőrrel lehetett valamilyen gond.

Lehet, hogy visszatért a helyszínre

Érdekesség, hogy egyébként a Prius tulaja a balesetet követően három személyt látott elszaladni, két fiatal férfit és egy lányt, de ezt senki sem erősítette meg a helyszínen. A helyszínelés során, egy adott pillanatban az Osztag utca sarkán megállt egy autó, amelyben a Priusos úr szerint a BMW vezetője tartózkodott, de gyorsan elhajtott, így nem derült ki, hogy az elkövető tért-e vissza a helyszínre.

Rendszeres az erőfitogtatás

Az ott élők elmondása alapján rendszeresek az ilyetén jellegű erőfitogtatások a telepen, csak idő kérdése volt egy komolyabb balesetnek. A balesethez a fővárosi tűzoltók is vonultak, akik áramtalanították a BMW-t, amelyet végül darus autómentő szállított a BRFK telephelyére. A 181-es busz üzemzárásig terelve, az Ecseri úton közlekedett, majd onnét betolatott a végállomásra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK