Román rendszámot szerelt rá és Ferencvárosban parkoltatta az elkötött Mercedest a tolvaj. A bűnöző egy urnát is elhelyezett az autóban, mert halott rokona hamvait mindenhová magával vitte. Cikkünk végén megmutatjuk a megkerült autót és a rendőrségi intézkedésről készült videót.

Román rendszámot szerelt fel

Ellopta, majd román rendszámot szerelt egy 17 éves Mercedes autóra egy budapesti férfi. A tolvaj a 7. kerületből vitte el az autót, ám másnap gyorsan lebukott. A jármű eredeti tulajdonosának rokona pechére kiszúrta, hogy nem a saját autójában ül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A 9. kerületben találtak rá

A rendőrség közleményében azt írta, hogy a jármű műszaki engedéllyel nem rendelkezett. A 17 éves autót múlt hét kedden reggelre lopták el. A Mercedest a 9. kerületben ismerték fel, és rögtön értesítették a rendőrséget. A rendőrök ellenőrizték, az alvázszám pedig igazolta, hogy a valóban a lopott kocsi az.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Forgalmi engedélyeket találtak

A járműben több forgalmi engedélyt és céges bélyegzőt találtak; azt még vizsgálják, hogy ezek összefüggésbe hozhatók-e bűncselekménnyel. A kocsiban ülő férfit a 7. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol nagyobb értékre elkövetett lopás és egyedi azonosító-jellel visszaélés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és indítványozták a letartóztatását.

Urna a kocsiban

A járműben volt egy urna is, amit a rendőrök szakértőkkel vizsgáltattak meg. Kiderült, hogy a gyanúsított egy hozzátartozójának hamvait rejtette, amit a férfi mindenhova magával vitt – azzal kapcsolatban nem merült fel bűncselekmény gyanúja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyorsan intézkedtek a fővárosi rendőrök

Ezt találták a Merciben

…és ezt is

Videó a lopott Mercedesről

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: az ellopott, majd megtalált Mercedes. Fotók: police.hu