Úthenger gázolt halálra egy munkást Csanyteleken kedden. A 40 év körüli férfi életéért több órán át küzdöttek a mentők.

Gázolt az úthenger

Az útépítésnél dolgoztak a munkások, amikor az úthenger az egyik dolgozót elgázolta. A szerencsétlenül járt férfi életéért több órán keresztül küzdöttek a mentők. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentőhelikopter is érkezett

A helyszínre még mentőhelikoptert is kértek, ami az út mellett tudott leszállni, de a 40 év körüli munkás életét már nem tudták megmenteni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vizsgálják az okokat

A híros.hu úgy tudja, hogy azon a szakaszon az építés miatt le volt zárva az út. A munkaügyi felügyelőség vizsgálja a felelősség kérdését és azt, hogy a dolgozó munkást hogyan gázolta el az úthenger.

„Nem közekedési baleset történt”

A rendőrség szerint nem közlekedési baleset történt, mivel akkor – a munkavégzés miatt – le volt zárva az útszakasz.

A helybeliek sem értik

A helybeliek elmondták, hogy az útépítők épp a másik utcát fejezték be, ott nagyon becsületes és szervezett munkát végeztek. Semmi probléma nem volt, és nem is tudják elképzelni sem, hogyan történhetett a baleset.

Estig tartott a vizsgálat

A tragédia a déli órák körül történt és kora estig tartott a helyszíni vizsgálat.

Előzésbe kezdett

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy 29 éves gárdonyi járművezető Zsámbék irányából Szomor felé közlekedett a 1105-ös számú úton. Felsőörspusztánál egy járműsor előzésébe kezdett. 

Mindenki megsérült

A manőver végrehajtása során elvesztette uralmát a jármű irányítása felett és egy beton kerítés szélének ütközött, majd az úttestről lesodródva szakadékba zuhant. A baleset során a járművezető és mindhárom utasa megsérült, egyiküket mentőhelikopter szállította kórházba.

Könnyen a vádlottak padján találhatja magát

A Bicskei Rendőrkapitányság a felelőtlen járművezetővel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított büntetőeljárásban vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit – közölte oldalán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció