Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem halt meg az az ártatlan öt éves gyermek, akit édesapja büntetésből a falhoz vert. Az volt a „bűne”, hogy megette a kekszet. A gyerek elájult és a koponyája is betört. Az apa a bíróságon mindent tagadott, kisfia megverését pedig balesetnek akarta beállítani. Nem jogerősen 11 és fél éves büntetést kapott.

Erőszak Monoron

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy egy monori családi házban történt a brutális eset. A férfi és az élettársa még az általános iskolában ismerték meg egymást, amikor a gondnokság alatt álló nő felnőtté vált összeköltöztek, nemsokára három gyermekük született: Gábor, Kristóf és József. H. Gábor éveken át verte az élettársát, Évát és a három gyermeküket, Józsikát, Kristófkát és Gabikát is rendszeresen bántalmazta a lakóhelyükön. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Visszakerültek a nevelőszülőktől

A gyerekek nevelőszülőkhöz kerültek, azonban a hatóság úgy döntött, visszaadja őket az apjuknak. A tragikus napon is összeveszett az agresszív férfi a családjával, mert valaki megette a kekszét. A legkisebb fiú félelmében elsírta magát, mert tartott apja haragjától.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Brutális, érthetetlen tettek

 Az apa kérdőre vonta a kis Józsefet, hogy hol van a keksz, majd két kézzel megragadta a gyermeket, a földről felemelte, a fejét egy alkalommal nagy erővel a csempével burkolt falhoz ütötte, majd a földre dobta a kisgyermeket.

Többszörös koponyatörés

Miután a tragédia megtörtént, az orvosoknak a család azt hazudta, hogy József leesett az asztalról. A kisgyermek többszörös koponyatörést szenvedett.

A hűtőt is lelakatolta

 „Favorit volt nála az édesség, előfordult, hogy a hűtőt is lelakatolta, nehogy hozzáférjenek ahhoz, amit magának vásárolt, a gyerekek el voltak tiltva tőle. Édességvonzalom alakult ki nála. A kapcsolati erőszaknak az anya is áldozata volt. Az apa leuralta agressziójával az egész családot – mondta vádbeszédében az ügyész a tárgyaláson.

Életszerűtlen

A férfi ügyvédje életszerűtlennek nevezte azt, hogy a védence egy megevett keksz miatt emberölési szándékkal a saját gyermekét bántalmazta volna. A bírótól pedig azt kérte, mentse fel a férfit a vádak alól, írta a Blikk.

„Nagyon sajnálom”

„Nagyon sajnálom ezt az egészet. Nagyon hiányoznak, szeretem a gyerekeimet! Azért hajtottam, hogy nekik meglegyen minden, nem azért, hogy magamnak vásároljak. Nem értek egyet a falhoz vágással. Ha a párom valamit előad, akkor annak úgy kell lennie?! – mondta az utolsó szó jogán H. Gábor.

„Hülye voltam”

„Hülye voltam, rossz fele fordultam és beverte a gyerek a fejét a falba” – tette hozzá. Dr. Szalay Csaba bíró végül – nem jogerősen – 11 év 6 hónap fegyházbüntetésre ítélte a férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció