Egy ember meghalt, egy pedig súlyosan megsérült közlekedési balesetben a 441-es úton, Ceglédnél szombaton kora reggel – közölte a Pest megyei Rendőr-főkapitányság.

Hármas karambol

Két személygépkocsi és egy busz ütközött össze. Az egyik autó vezetője, egy 31 éves férfi a helyszínen meghalt, a másik sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett, a buszon utazók közül senki nem sérült meg.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A buszon biztonságban voltak az emberek

Baleseti helyszínelés a 441-es úton, Ceglédnél 2021. szeptember 18-án. MTI/Donka Ferenc

Lezárták az utat

A rendőrök a helyszínelés idejére az utat lezárták, a forgalmat a 46118-as, majd onnan a 46117-es útra terelik.

Két autó frontálisan ütközött, többen megsérültek

Két autó ütközött frontálisan reggel 8 óra körül az 51. számú főút 17-es kilométerszelvényében Dunaharasztinál. A baleset következtében az egyik autó kigyulladt, az eddigi adatok szerint öten megsérültek.

A balesetben megsérült egyik jármű

Kiégett motorterű, összetört személygépkocsi az 51-es úton Dunaharasztinál 2021. szeptember 18-án. Öten megsérültek, miután két autó frontálisan ütközött és az egyik autó kigyulladt az 51-es út 17-es kilométerénél. MTI/Mihádák Zoltán

Meghalt a gyalogos

Egy tiszavárkonyi lakos tehergépkocsijával Martfűn egy útkereszteződésben elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyalogost. A baleset következtében a gyalogos a kórházba szállítást követően meghalt.

És még egy gázolás

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt este fél 6-kor a 8111-es számú út 3-as kilométerénél, ahol egy személygépkocsi elütött egy gyalogosan közlekedő férfit. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

Statisztika

Címlapképünk a ceglédi balesetnél készül: MTI/Donka Ferenc