Őrizetbe vették azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy kedd délután késsel támadt egy másik férfira Budapesten, a Könyves Kálmán körúton. A rendőrök egy presszóban fogták el az elkövetőt.

Késsel támadt

Budapest 9. kerületében, a Könyves Kálmán körúton kedden kora este, fél hat környékén, egy férfi késsel kezdett hadonászni, amit egy szemtanú bejelentett a rendőrségnél. A hivatásosok ügyeletes tisztje végig vonalban maradt, amíg a járőrök a helyszínre nem értek, ahol már nem találták meg a késes férfit.

Mentőt hívtak

A BRFK Közrendvédelmi Főosztály helyszínre érkező járőrei mentőt hívtak a felkarján megszúrt férfihez és megkezdték az adatgyűjtést.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elfogták az elkövetőt

A ferencvárosi nyomozók 20 perccel később egy kőbányai kerületi presszónál megtalálták és elfogták azt a férfit, aki a sérülést okozhatta – írja a BudaPestkörnyeke.hu

Kihallgatták a gyanúsítottat

R. Lajost előállították, és súlyos testi sértés, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Nem ismerte el a bűncselekményt

A BRFK tájékoztatása szerint a 42 éves férfi a terhére rótt bűncselekményeket nem ismerte el, de elmondta, hogy a későbbi sértett korábban elvette a sörét és egy szatyorban lévő holmijait is meg akarta szerezni tőle.

Őrizetbe vették

A rendőrök a támadáshoz használt kést a szemle során megtalálták és lefoglalták, R. Lajost pedig őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció