Lakosság segítségét kérik a rendőrök két gyerek felkutatásában. A 15 éves lány Kaposvárról tűnt el, míg a 19 éves fiú nem tért haza a Bács-Kiskun megyei, rémi otthonába.

Eltűntek

Két eltűnt gyerek miatt is körözési eljárást folytat a rendőrség: az egyik ügyben a 15 éves Ságvári Amanda Diánát, míg a másikban a 19 éves Urbán Rault keresik az egyenruhások. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Elszökött otthonról

A kaposvári Ságvári Amanda Diána eltűnésével kapcsolatban az egyik hozzátartozója tett bejelentést a Kaposvári Rendőrkapitányságon, mivel a lány március 21-én, hajnalban megszökött otthonról és azóta senki sem tudja, merre lehet. Amikor eltűnt, feltehetően fekete bőrkabátot és fekete sportcipőt viselt. 150 centiméter magas, átlagos testalkatú, derékig érő barna hajú, barna szemű.

Itt lehet

A rendőrség szerint nagy az esély rá, hogy a lány Kaposvár, Baté vagy Mágocs környékén rejtőzhet, azonban a kutatás eddig nem vezetett eredményre. A tinédzser lány felkutatásában a rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Őt keresik a rendőrök

Fotó: Police.hu

Eltűnt egy 19 éves fiú is

A kiskunhalasi rendőrök Urbán Raul 19 éves rémi lakos eltűnése ügyében rendeltek el körözési eljárást, a kutatásban pedig a lakosság segítségére is számítanak.

Több mint egy hete elérhetetlen

Március 15-e óta senki sem tud semmit a fiúról és arról, hová mehetett. A fiú nem adott magáról életjelet, a rendőrök kutatása pedig eddig nem vezetett eredményre.

Így néz ki

Az eltűnt fiú 165 cm magas, vékony testalkatú, 60 kg súlyú, rövid, világos barna haja van. Azt viszont nem tudni, hogy eltűnésekor milyen ruház viselt.

Keresik az eltűnt fiút

Fotó: Police.hu

Segítse a rendőrök munkáját

A kiskunhalasi és a Somogy megyei rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható lány és férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 (2553-as mellék) telefonszámon, valamint névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Eltűnt lány – Forrás: Police.hu