Eltűnt egy apa és négy gyermeke. Az újszászi férfi vélhetően szándékosan menekült el gyermekeivel, miután a gyámhatóság kiemelte őket a családból. A napokban szintén Jász-Nagykun-Szolnok megyéből egy anya és két gyermeke tűnt el.

Eltűnt 4 gyerek

Eltűnt egy 4 éves újszászi kislány a 6 és 14 és 15 éves testvéreivel. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Nagy Dorina Hannát, Nagy Jázmin Kamillát és Nagy Diána Szindit és a féltestvérüket, Marinka Kálmán Jánost nevelésbe vette a gyámhatóság, de meghiúsult a gondozási helyre történő szállításuk.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az apa ment velük el

Ennek az az oka, hogy az édesapjuk, Nagy Kálmán ismeretlen helyre távozott a gyerekekkel az újszászi otthonukból. A felkutatásukra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Őket keresi a rendőrség

Forrás: police.hu

Itt tudod jelezni

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható gyerekeket felismeri, vagy tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a kapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Eltűnt egy nő a két gyerekével

A napokban írtunk arról, eltűnt egy 42 éves kisújszállási anya a kisgyermekeivel. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint Varga Lajosné öt nappal ezelőtt reggel ment el a kisújszállási tartózkodási helyérő a 8 éves és a 11 éves kisfiával, Balogh Dániellel és Balogh Istvánnal, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodnak. 

Őket is keresi a rendőrség

Forrás: police.hu

Itt lehet jelezni, ha láttad

Azt sajnos nem lehet tudni, hogy az asszony és a gyermekek milyen ruhában voltak, amikor eltűntek. A karcagi rendőrök azt kérik, hogy aki a képen látható Varga Lajosnét, Balogh Istvánt vagy Balogh Dánielt felismeri, a tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a helyi kapitányságon.

Telefonon is lehet jelentkezni

De hívhatják is a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az Újszászról eltűnt testvérpár – Forrás: police.hu