Már a rendőrség is keresi azt a fiatal lányt, aki a Fishing on Orfűn tűnt el csütörtökön. A fiatal még az iratait sem vitte magával, így a barátai aggódnak érte. Most abban bíznak, hogy a fesztivál Facebook-csoportjában közzétett bejegyzésüknek köszönhetően a többi fesztiválozó segítségével sikerült előkeríteni az eltűnt lányt.

Eltűnt lány 

Eltűnt egy lány a Fishing on Orfűn, barátai a fesztivál csoportjában tudatták a résztvevőkkel, hogy lázasan keresik. Egy fotót és rövid személyleírást tettek közzé a Facebook-csoportban. Emellett pedig a rendőrség is kutat a fiatal fesztiválozó után.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

22 éves az eltűnt személy 

police.hu is közzétette, hogy keresik a fiatal vörös hajú lányt, akinek hajnalban veszett nyoma a Fishing on Orfű fesztiválon. A lány barátai Facebookon osztottak meg egy posztot, melyben elárulták, hogy a lány az iratait se vitte magával, az aggódó barátok a fesztiválozók segítségét kérik, hogy megtalálják a békéscsabai lányt, aki szombaton tölti 22. életévét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Salamon Anitát keresik

Forrás: police.hu

Iratok nélkül távozott

A rendőrség azt írja, hogy a fiatal lány 2024. június 27-én Orfűről, a Panoráma Capmingből telefon és iratok nélkül ismeretlen helyre távozott, azóta nem adott életjelet magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Személyleírása

„Sziasztok! Eltűnt egy barátunk. Hajnal fél háromkor láttuk utoljára, rózsaszín pulcsi és hosszú fehér szoknya volt rajta. Vörös hajú, fufrus, szemüveges, két orrpiercingje és több fülpiercingje van. Kb. 165 centi magas. Se telefont, se pénzt, se az iratait nem vitte magával. Ha valaki látta vagy tud bármit róla, kérlek szóljatok!” – írják a fesztivál Facebook-csoportjában.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ezt kéri a rendőrség

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon!

Kiemelt kép: a keresett személy – Forrás: Facebook