Nagy erőkkel keresi a rendőrség azt a 14 éves fiút, aki Budapesten, a 14. kerületi Ond vezér sétányról tűnt el. Le Van András Gábor döntésének okáról és jelenlegi tartózkodási helyéről egyelőre nincsenek információk, az egyenruhások az Önök segítségét is kérik.   

Otthonából távozott

A 14 éves fiú, Le Van András Gábor július 29-én szombaton este 7 óra körül a 14. kerületi Ond vezér sétányról ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. Le Van András Gábor körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fehér póló, fekete nadrág

A fiú az eltűnésekor fehér pólót, fekete nadrágot és fehér cipőt viselt – adta hírül a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így segíthet

A rendőrök kérik, hogy aki bármit tud a fiú tartózkodási helyéről, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Az eltűnt fiú

Eltűnt egy 14 éves budapesti lány

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy bejelentés érkezett 2023. július 9-én egy 14 éves lány eltűnéséről. A budapesti lány a balatonudvari strandról tűnt el, előtte egy ott megtartott rendezvényen szórakozott. A ruháit megtalálták a földön, viszont a fiatalnak nyoma veszett.

Észrevették a Balatonban

A rendőrség civil állampolgárokkal közösen kezdte meg az eltűnt személy felkutatását. Az adatgyűjtés során felmerült, hogy a lány a vízben tartózkodik. Később egy emberi fejet észleltek a tóban, így a rendőrök egy, a parton talált csónakkal eredtek a gyermek nyomába, míg a civil személyek úszva és szörfdeszkával igyekeztek segíteni a vízben felbukkanó fiatalnak.

Felkapaszkodott a szörfdeszkára

A lány végül felkapaszkodott a szörfdeszkára, amivel megkezdték a partra szállítását. Időközben a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának mentőhajója is a helyszínre érkezett, és a partra vitte a gyermeket, ahol átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.

A szárazföldre juttatták őket

A rendőrök, valamint a vízimentők a mentésben segítő civil személyt is szárazföldre juttatták – adta hírül a Veszprém vármegyei rendőrség Facebook-oldala. A mentésről videó is készült, amit közzé is tettek az egyenruhások. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: az eltűnt fiú. Fotó: police.hu